Stef Macare wint 7de La Plaza Masters, van der Rassel runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Stef Macare wint 7de La Plaza Masters, van der Rassel runner-up

Stef Macare wint 7de La Plaza Masters, van der Rassel runner-up

Zaterdagavond 12 januari stond de 7de La Plaza Masters op het programma. Deze avond wisten 40 deelnemers de weg naar la plaza te vinden. Waaronder ook een hoop nieuwe gezichten. Om kwart voor 8 werd begonnen met de verloting. Zodat we om 8 uur weer konden starten in 10 poules van 4. Na de poules begonnen we de knock out rondes, zo waren in de verliezersronde een paar opmerkelijke namen te vinden, zoals; Arnold van Riet, Corne van Mastrigt en Danny Keislair.

In de winnaarsronde zagen we dat nieuwkomer Armand Elfring het goed deed, helaas strandde hij in de kwart finale. Ook hadden zich 2 dames geplaatst voor de winnaarsronde; Rowena Gijzen en Natasja van Caam, Laatst genoemde werd ook beste dame en strandde bij de laatste 16. Uiteindelijk waren het Stef Macare en Jan van der Rassel die de finale wisten te bereiken. Maar in de finale was Stef Macare met 5-4 te sterk voor Jan van der Rassel. De hoogste finish deze avond was voor Corne van Mastrigt met 167, ook won hij de verliezersronde.

Laatste 8:
Stef Macare – Wilco Vermeulen 4-2
Johan de Tree – Armand Elfring 4-0
Jan vd Rassel – Hilco Suurland 4-0
John Merbis – John Antes 4-1

Halve Finale:
Stef Macare – Johan de Tree 4-3
Jan vd Rassel – John Merbis 4-1

Finale:
Stef Macare – Jan vd Rassel 5-4

Het volgende toernooi is zaterdag 16 Februari.
De stand is te zien op www.laplazastampersgat.webs.com

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws