Stem op Jimmy Hendriks! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Stem op Jimmy Hendriks!

Stem op Jimmy Hendriks!

Jimmy Hendriks is in Castricum genomineerd voor sporttalent van jaar 2010. Om uiteindelijk ook deze titel te krijgen zal er eerst nog flink gestemd moeten worden op Jimmy.

Daarom vragen wij alle bezoekers van Dartfreakz om even een stem uit te brengen op Jimmy. Dit kan op de volgende manier: stuur een emailtje naar [email protected] en zet in die email ik stem op Jimmy Hendriks voor het sporttalent van 2010.

De uitreiking van de sportprijzen zal plaatsvinden op zaterdag 12 februari in de Brink in Castricum.

Tevens zullen op deze dag de Jimmy Hendriks Signature darts gepresenteerd worden en zal Jimmy samen met Co Stompé en Darryl Fitton een demonstratie geven.

Programma op De Brink in Castricum is als volgt (entree gratis:) (feesttent in de Brink)
13:00- 13:45 uur: Optreden UNIDAS en start sportmarkt (25 stands voor sportverenigingen)

13:45- 14:00 uur: Opening door wethouder Bert Meijer (Sport)

14:00- 15:15 uur: Wie is het sterkste van de gemeente Castricum?
Op 6 oktober 1799 vond De Slag bij Castricum plaats. Hier spanden de Castricummers hun spierballen. Zijn deze spierbundels er nog?
Onder leiding van Wout Zijlstra (o.a. sterkste man van Nederland en sterkste man team van de wereld) en Sebastiaan Huys (Nederlands kampioen highland games) kan iedereen meedoen en laten zien hoe sterk men is. Open inschrijving ter plekke! Voor de winnaars is er een leuke prijs.

15:20- 15:50 uur: Dansshow DOS (o.a. met Annemieke Smorenberg, Nederlands kampioen jazz-dance)

16:00- 16:50 uur: Darts-demo Jimmy Hendriks (Nederlands kampioen darts jeugd en ranking kampioen) tegen wereldtoppers zoals Darryl Fitton. Daarnaast vindt een overhandiging plaats van de signature darts die door Jimmy zijn ontworpen. Zeer speciaal want hiermee is Jimmy de jongste darter ooit!

17:00- 17:50 uur: Sportverkiezingen muzikaal ondersteund door UNIDAS

17:50- 18:00 uur: Loterij dartsboard Jimmy Hendriks.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws