SterkDarts informeert over Corona-virus en gevolgen voor toernooien Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts informeert over Corona-virus en gevolgen voor toernooien

SterkDarts informeert over Corona-virus en gevolgen voor toernooien

Dit is een bericht omtrent het Corona-virus en eventuele vragen die daaruit leiden over de aankomende SterkDarts-toernooien. Onderstaande is opgesteld door Sterk Darts. Vooralsnog gaan de komende darts-evenementen door. Afgelopen zondag hebben we contact gehad met het RIVM, in de komende dagen zullen we nogmaals contact opnemen met het RIVM. We vallen binnen de grens van 1.000 bezoekers op ons evenement en zijn zodoende niet verplicht de toernooien te annuleren. Tijdens de toernooien geen handen schudden. Een goed alternatief is bijvoorbeeld een tikje met de elleboog of een voet-zoen. Je mag er uiteraard ook voor kiezen om te beperken tot een mondelinge succeswens of felicitatie.

We hebben het advies van het RIVM gekregen om deelnemers die hoesten of griepklachten hebben te weren.
Was regelmatig je handen.
Nies in je elleboog.

We volgen in deze de landelijke richtlijnen. Mochten die veranderen zullen we hierna handelen en jullie uiteraard op de hoogte houden. Bij eventuele afgelastingen zullen we een nieuwe datum plannen waarbij deelnemers de keuze hebben op de nieuwe datum mee te doen of restitutie van het inschrijfgeld.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.sterkdarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws