Home Nederland Hoofdnieuws SterkDarts Tour: Wilco Vermeulen komt de top 3 binnen

SterkDarts Tour: Wilco Vermeulen komt de top 3 binnen

Wilco Vermeulen

De afgelopen week werden in de SterkDarts Tour het Open Mariahout, La Plaza Masters en de Darts Classic Qualifier 3 afgewerkt. Met name Wilco Vermeulen deed goede zaken door Kim Huybrechts voorbij te gaan en de top 3 in te stormen. Roger Hellebrand wist wederom plaatst te stijgen en vinden we nu terug op plaats 9. Mareno Michels maakte de afgelopen weken een monsterstijging door en is inmiddels de top 10 binnen gekomen. Ook Joppe Bakens, winnaar van het Open Mariahout, vinden we inmiddels terug in de hoogste regionen van het klassement.

Opmerkelijk is de doortrekkende stijgende lijn van Davy van der Zande en Mattijs van den Steenhoven, beide spelers blijven maar klimmen op de ladder en vinden we inmiddels terug op resp. plaats 16 en 30. Ron Meulenkamp klom weer een beetje en Henri van Es kwam de top 32 binnen ten koste van Freddy de Geus.

Komende toernooien
Komende weken vervolgt de SterkDarts Tour zich Darts Championship 4 te Ammerzoden en Darts Championship 5 te Sliedrecht. Ook worden er diverse SDvN rankings afgewerkt, waaronder in Geleen, Apeldoorn, Tilburg en Stampersgat.

De positie van spelers op de “SterkDarts Tour ranglijst” heeft voordelen zoals “seeding” en plaatsing voor diverse Toernooien A toernooien.

De lijst kent 806 spelers. Bekijk de volledige lijst op www.sterkdarts.nl onder “rankings”.