Verslag van alle wedstrijden in de 1e speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag van alle wedstrijden in de 1e speelweek SuperLeague

Verslag van alle wedstrijden in de 1e speelweek SuperLeague

De eerste week van de SuperLeague Nederland zit erop. Door het hele land werd er weer op het scherpst van de snede gestreden om de eerste belangrijke punten. Tijdens de eerste speelweek zagen we een aantal grote verrassingen in de hoofdklasse. Regerend kampioen Oranjebar wist thuis niet te winnen van promovendus The Switch. De thuisploeg nam een 4-2 voorsprong, maar de jonkies Jeffrey de Zwaan en Mike Zuydwijk wisten dankzij twee gewonnen koppels de stand op 4-4 te brengen. Toen Dirk van Duijvenbode en Yordi Meeuwisse vervolgens met 3-0 wonnen van Willy van de Wiel en Benito van de Pas hadden de Hagenezen zelfs nog kans op 3 punten.

Net als vorig seizoen vaak het geval was, bewees Benito zijn waarde voor Oranjebar en versloeg Dirk in de solo met 4-0. Eindstand: 5-5. Ook de nummer 2 en 3 van afgelopen seizoen wisten niet te winnen. L&L verloor met 6-4 van Havenzicht en ook Kjelvik trok aan het kortste eind tegen Café de Oale Jan. Kjelvik begon nog goed met een 9-8 overwinning in de Round Robin. 6 partijen later was de wedstrijd echter verloren en stond er 6-1 voor de mannen uit Coevorden op het scorebord, die het zaterdag moesten stellen zonder Jan Dekker en Albertino Essers. Uiteindelijk wist Kjelvik de stand nog terug te brengen tot 6-4. Café de Schot en Vrijbuiter Cashino 1 deelden de punten: 5-5.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws