Home Nederland Hoofdnieuws Superleague speelweek 7 “Oranjebar, L&L, Blue Fingers en DTV winnen”

Superleague speelweek 7 “Oranjebar, L&L, Blue Fingers en DTV winnen”

SuperleagueUpdates

Vandaag stond in de superleague hoofdklasse speelweek 7 op het programme en dus zijn we precies op de helft van de competitie na de gespeelde wedstrijden van vandaag.

Havenzicht Ridderkerk – Oranjebar Mariahout 1-9
De eerste einduitslag die we hebben ontvangen is die van nummer 1 Oranjebar tegen Havenzicht Ridderkerk. De mannen van Jan de Vormer uit Ridderkerk konden vandaag goede zaken doen in eigen huis als er gewonnen zou worden van Oranjebar want dan zou Havenzicht over Oranjebar heen klimmen op de ranglijst. Dit gebeurde helemaal niet Oranjebar weer op volle sterkte en weet uiteindelijk met een 1-9 overwinning terug te keren naar Mariahout.

The Legend Sneek – Dart Team Venlo 3-7
De tweede uitslag was die van The Legend Sneek tegen Dart Team Venlo voor aanvang van deze wedstrijd de nummer 8 en nummer 7. Voor The Legend echt zo’n der op of der onder wedstrijd het werd helaas voor de Friesen een der onder en met een 7-3 nederlaag en op dit moment 2 punten uit 7 wedstrijden word het toch wel heel lastig om nog uit de degradatie zorgen te komen. Dart Team Venlo begon zeker niet goed aan de competitie maar kan langzaam weer omhoog kijken en lijkt de goede richting op te gaan om zich veilig te gaan spelen voor hoofdklasse in het seizoen 2011/2012 

Cafe Takema Coevorden – Blue Fingers Wapenveld 3-7
Zonder Jan Dekker nam Cafe Takema uit Coevorden het vandaag op tegen de Blue Fingers uit Wapenveld zover ik weet waren de mannen uit Wapenveld wel compleet. Halverwege de partij nam Cafe Takema met 3-2 nog brutaal de voorsprong dit konden ze helaas niet doortrekken en gingen helaas met 3-7 onderuit. De Blue Fingers blijven uitzicht houden op de titel door deze belangrijke zege het verschil met nummer 1 Oranjebar is slechts 1 punt. Meer informatie omtrend superleague team de Blue Fingers vind je op http://www.bluefingers.nl

Real Magic Tilburg – L&L Nederhemert 1-9
Ook L&L wist in navolging op Oranjebar een dikke overwinning te boeken in de Brabantse derby tegen promovendus Real Magic Tilburg, door deze overwinning blijven ook de mannen van captain Christian van Overdijk van L&L Nederhemert ook mee doen om het kampioenschap ook L&L staat net als Blue Fingers maar 1 puntje achter op koploper Oranjebar Mariahout. Voor Real Magic worden de problemen groter en groter ze staan op 5 puntjes uit 7 wedstrijden en zien met de wedstrijd de achterstand op veilige plaats nummer 6 oplopen.

De stand na speelweek 7 vind je hieronder. de wedstrijd tussen Dart Team Venlo en Cafe Takema van speelweek 6 werd afgelast door de slechte weersomstandigheden die week. en zal op een nader te bepalen tijdstip ingehaald worden. 

? gesp  saldo Pnt
1 Oranje Bar 1 7 50 – 20 16
2 L&L 1 7 44 – 26 15
3 Blue Fingers 7 37 – 33 15
4 Havenzicht 1 7 35 – 35 11
5 Dart Team Venlo 6 31 – 29 7
6 Café Takema 6 25 – 35 6
7 Real Magic 7 25 – 45 5
8 The Legend 1 7 23 – 47 2