SuperLeague: Wedstrijdverslagen en uitslagen speelweek 6 op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague: Wedstrijdverslagen en uitslagen speelweek 6 op een rij

SuperLeague: Wedstrijdverslagen en uitslagen speelweek 6 op een rij

De zesde speelweek van de SuperLeague is inmiddels gespeeld. Alle klassen kwamen in actie.

Hoofdklasse
Drie van de vier wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Kjelvik had een zware dobber in en tegen The Switch DSWN Den Haag. Dirk van Duijvenbode wist in de beslissende solo een punt voor The Switch te redden dankzij een 4-2 winst op Wesley Harms. Ook Jeffrey de Zwaan wist de huidige wereldkampioen van de WDF te verslaan. dat gebeurde in de eerste single. Door het puntenverlies van Kjelvik had Oranje Bar 3 de kans om de koppositie over te nemen. Zij speelden echter ook gelijk, al had dat weinig gescheeld. Tegen Kremer kon Michel van der Horst de zege binnenhalen in de solo, maar hij verloor met 4-2 van ex-Lakesidekampioen Christian Kist. Michel had Christian eerder wel verslagen in de singlewedstrijd. Ook Oranje Bar 1 en Sterkdarts L&L deelden de punten. Sterkdarts kwam 5-3 voor, maar dankzij de koppelwinst van Joey ten Berge en Tony Martinez en de solo-overwinning van Geert de Vos op Sven van DunKist-lakeside werd het 5-5. Er was toch nog één winnaar dit weekend: hekkensluiter Vrijbuiter Cashino 1 wist met 7-3 te winnen van Havenzicht.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws