Home Nederland Hoofdnieuws Superleague: Zwaantjes Eindhoven niet voorbij The Switch Den Haag

Superleague: Zwaantjes Eindhoven niet voorbij The Switch Den Haag

Superleague_wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen The Switch uit Den Haag op het programma. Een team met veel potentie. O.a. jeugdspelers Ricky de Vos en Ryan de Vreede spelen hier. Maar ook gevestigde spelers als o.a. Vincent van der Meer staan ingeschreven.

De round robin begon slecht voor ons. We kwamen niet in ons spel, maar kregen toch voldoende kansen om 8-8 te maken. Patrick miste echter 6 pijlen waarna Wesley Daniels het afmaakte: 0-1.

De eerste single ging tussen Patrick Sterks en Dirk van Duijvenbode. Dirk had zichtbaar moeite met het langzame spel van Patrick maar trok uiteindelijk toch aan het langste eind en won met 2-4: 0-2.

Hierna speelde Joppe Bakens tegen Ryan Vreede. De vele 60 scores van Joppe en wat gemis op de dubbels zorgde ervoor dat Ryan met 2-4 won: 0-3.

Mark Brouwers tegen Wesley Daniels werd een eenzijdige wedstrijd. Mark was scorend beter en op de dubbels ook, dit zorgde voor een 4-0 overwinning: 1-3.

Jeroen Jorissen tegen Vincent van der Meer. Vincent was ijzersterk vandaag en Jeroen had zijn dag niet. Vincent won dan ook met 0-4: hierdoor keken we na de singles al tegen een 1-4 achterstand aan. Dat was nog niet eerder gebeurd dit jaar. Dus alles moest uit de kast nu.

Joppe en Jeroen tegen Vincent en Dirk werd 2-3 voor de Hagenezen nadat de Eindhovenaren verzuimde om 2-0 voor te komen. Joppe begon nog met 180 op 2-2, maar was vergeten dat er gebulled moest worden…Stom…

Mark en Patrick tegen Wesley en Ryan 1-3. Onze scores waren te wisselvallig en wederom werden er dubbels gemist waardoor het al 1-6 was voor Den Haag.

Joppe en Jeroen tegen Ryan en Ricky de Vos. We wilden natuurlijk niet hard afgedroogd worden en gaven nog een keer alles waardoor deze koppel wel met 3-0 gewonnen werd.

Roy en Patrick tegen Vincent en Dirk 1-3. Roy viel sterk in, maar toch konden we niet op tegen het scorende geweld van de Hagenezen. Wederom super spel van Vincent: 2-7

Als laatste de captains game. Roy speelde tegen Ricky de Vos. Roy speelde goed en Ricky niet. waardoor Roy met 4-0 won. Einduitslag 3-7. Dit is een pijnlijke nederlaag want die hadden we echt niet aan zien komen. Maar ja, als je met zijn alle een off day hebt, dan win je op dit niveau van niemand…Onze ongeslagen status is blijven steken op 15 wedstrijden. Laten we hopen dat we een nieuwe mooie reeks neer kunnen gaan zetten en in januari winnen dan Delft, zodat we de aansluiting blijven houden met de bovenste teams.

Fijne feestfagen allemaal!

Groeten uit EIndhoven

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.