Home Nederland Hoofdnieuws Ferry Beijleveld prolongeert titel van het Open Raamsdonksveer

Ferry Beijleveld prolongeert titel van het Open Raamsdonksveer

1.Ferry_Beijleveld

Ferry Beijleveld is wederom winnaar geworden van het dartstoernooi Open Raamsdonksveer. In de finale was Beijleveld duidelijk te sterk voor Niels “The Beast “ Alblas, 6–2. Alblas, die eerder in de halve finale verrassend Toon Greebe elimineerde, kwam middels een break nog terug tot 3-2, maar Beijleveld brak met een 12-darter meteen terug en kwam in het vervolg van de partij niet meer in de problemen. Hij beeindigde de partij via een schitterende 100-finish via single 20 en twee keer dubbel 20.  Ook in de 1e editie van het Open Raamsdonksveer in 2011 was Beijleveld de winnaar en hij wil volgend jaar gaan proberen zijn 3e titel op rij te pakken op dit wederom goed bezette toernooi met dit jaar 52 deelnemers.

Bij de verliezers was het uiteindelijk Michal Gomolka die na een spannende partij Olaf Harlaar met 4–3 het nakijken gaf. De hoogste finish bij de heren werd gegooid door Toon Greebe met een 147-finish en bij de dames was die eer voor Daphne van Kleij met een 110-finish. De beste dame was Priscilla van Rooij, die de laatste 16 in de winnaarsronde wist te halen.

Het volgende open toernooi van het Brutus-Darts-Team staat gepland op zaterdag 6 oktober, dan is het de beurt aan Open Bergen op Zoom.

Kwartfinale winnaarsronde
Arjo van Golen – Ferry Beijleveld 3–4
Peter Schrijvers – Corne Faro 4–0
Toon Greebe – Pedro Klijn 4–0
Mark van Gils – Niels Alblas 0–4

Halve finale winnaarsronde
Ferry Beijleveld – Peter Schrijvers 5–1
Toon Greebe – Niels Alblas 3–5

Finale winnaarsronde
Ferry Beijleveld – Niels Alblas 6–2

Halve finale verliezersronde
Olaf Harlaar – Wesley Boonstra 3–1
Frederick Tangeman – Michal Gomolka 1–3

Finale verliezersronde
Olaf Harlaar – Michal Gomolka 3–4
.