Te Kloese zet zegereeks voort op 7e avond Bousema’s Euro League Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Te Kloese zet zegereeks voort op 7e avond Bousema’s Euro League

Te Kloese zet zegereeks voort op 7e avond Bousema’s Euro League

Met een ijzersterk deelnemersveld kon er vrijdagavond worden begonnen aan de 7e league avond in Lochem. Ondanks de suprematie van Dennis te Kloese, waren er toch een aantal verassingen deze avond. Zo was het Tamara Schutte die de heren in haar poule een voor een wist te elimineren, alleen Eric van Leeuwen wist tegen Tamara overeind te blijven en daardoor deze poule te winnen. Tamara werd hier keurig tweede, waardoor Bram Flierman en Udo Roosenboom waren aangewezen tot het spelen in de verliezersronde. In poule C was het gelijk duidelijk dat er een van de favorieten in de verliezersronde terecht zou komen. In deze poule waren Dennis te Kloese, Harvey de Riemer, Jordy Krassenberg en Werner Roosenboom ingedeeld.

De partij tussen Harvey en Jordy werd uiteindelijk doorslaggevend in het voordeel van Harvey beslist. In de knock-out verliezersronde wist Jordy orde op zaken te zetten, want in de finale wist hij met duidelijke cijfers te winnen van de herstellende Bram Flierman. Jordy wist met deze winst een keurig gedeelde 4e plaats te behalen. In de winnaarsronde waren het de bekende namen die wij tegenkwamen. Jammer was het wel voor Tamara die na een geweldige poule prestatie het in de eerste knock- out ronde af moest leggen tegen Roy Fleer. De eerste wedstrijd in de halve eindstrijd ging tussen Dennis te Kloese en Roy Fleer en werd met 4-0 in het voordeel van Dennis beslecht. De andere halve finale ging tussen Harvey de Riemer en Robin Koning. Deze wedstrijd werd tot de laatste leg gespeeld, waarin het Harvey was die de partij naar zich toe trok.

Dus opnieuw een finale tussen Harvey en Dennis. Ondanks goed spel aan de kant van Harvey, was het toch Dennis die afstand wist te nemen en uiteindelijk 5-1 op het scorebord wist te zetten. Met zijn 5e overwinning in 5 avonden aanwezigheid heeft Dennis de leiding in het algemeen klassement weten te verstevigen. Met ruim € 300,- achter zijn naam en nog 11 league avonden te gaan, kan Dennis op een mooi eindbedrag rekenen dat aan het einde van het seizoen op de feestavond wordt uitgekeerd. Harvey en Roy wisten de plaatsen twee en drie in het algemeen klassement ook vast te houden, door op deze avond ook als tweede en derde te eindigen. Ook in het klassement meeste 180 scores is het Dennis te Kloese die de leiding heeft overgenomen, zijn teller staat nu op 8. Door een mooie 104 finish wist Dennis in dit klassement op te klimmen naar plaats 2. Hier is het Jasper Schutten die de leiding neemt met finishes van 140/116/110 en 107.

Het was weer een mooie dartavond in Lochem, waar druk werd gesproken over het Bousema’s open dat op 17 en 19 januari in Lochem wordt gehouden. Inmiddels hebben zich hiervoor al ruim 60 deelnemers ingeschreven. Inschrijven kan via www.bousemaopen.nl of telefonisch bij Richard Scharft op 06-14121135. Hartelijk dank voor jullie komst en tot woensdag 4 december voor de 8e league avond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws