Team Bull’s Nederland versterkt met een nieuwe PDC WK-speler Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Team Bull’s Nederland versterkt met een nieuwe PDC WK-speler

Team Bull’s Nederland versterkt met een nieuwe PDC WK-speler

Team Bull’s Nederland heeft het heugelijk nieuws dat ze kunnen melden dat er een nieuwe speler is toegevoegd aan hun team. Niemand minder dan de Duitse sterspeler Martin Schindler zal het team voor minstens 3 jaar versterken.

De 22-jarige speler is een belofte voor de toekomst en bezet op dit moment al de 51 positie op de wereldranglijst.

Op de aanstaande editie van het PDC WK zal hij wederom van de partij zijn nadat hij vorig jaar op het wereldkampioenschap nog zijn meerdere moest erkennen in Simon Whitlock in de eerste ronde.

The Wall, zoals zijn bijnaam luidt, heeft getekend voor 3 jaar en Bull’s streeft er naar om de eerste lancering van artikelen te doen voor het PDC WK start. De eerste tekeningen voor de nieuwe dart van Schindler zijn al gemaakt en Martin zal hier binnenkort mee gaan testen.

Naast Martin Schindler maakt Max Hopp als tweede Duitse al deel uit van Team Bull’s NL dat verder bestaat uit Justin van Tergouw, Marvin van Velzen en Keanu van Velzen.

Als duo wisten Martin Schindler en Max Hopp al tweemaal de kwartfinale te halen voor Duitsland op de World Cup of Darts.

Bull’s en Shot Darts, die samen tot deze samenwerking zijn gekomen, zijn erg blij met deze nieuwe uitdaging om hun kwaliteit aan de wereld te laten zien.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws