Terugblik op eerste ronde SuperLeague play-offs afgelopen weekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Terugblik op eerste ronde SuperLeague play-offs afgelopen weekend

Terugblik op eerste ronde SuperLeague play-offs afgelopen weekend

De eerste speelronde van de play-offs voor de Superleague is gespeeld en dat leverde een paar mooie wedstrijden op. Opvallend genoeg wist maar één thuisploeg te winnen. Hieronder een korte terugblik.

Regio 1
In poule A nam SLT Old Pub het op tegen De Munte en de gasten wisten een 3-7 zege uit het vuur te slepen. Dat betekent dat SLT Old Pub op 7 mei afreist naar Oosterveld voor de uitwedstrijd tegen de Barnstee en dat De Munte het op 21 mei thuis opneemt tegen de Barnstee.

In poule B was het zeer spannend, café de Karre speelde thuis tegen Borger SL en na 10 wedstrijden was de stand 5-5. Een extra sologame moest er aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Uiteindelijk was het café de Karre die een 6-5 overwinning uit het vuur sleepte. Borger SL ontvangt nu op 7 mei Team Assen en café de Karre speelt op 21 mei uit tegen Team Assen.

Regio 2
In poule A reisde SL Dubbel 10 af naar Nijkerk, waar ze het opnamen tegen DCN No Limit. De gasten wonnen met 3-7 en spelen nu op 21 mei thuis tegen de Nachbarn. DCN No Limit gaat op 7 mei op bezoek bij de Nachbarn.

In poule B won Texsaloon Strijders op Urk met 4-6 van Double Trouble. Deze spannende wedstrijd werd pas beslist laatste solo. Double Trouble gaat op nu 7 mei op bezoek bij DCN 1 in Nijkerk, DCN reist op 21 mei af naar Ermelo voor de wedstrijd tegen Texsaloon Strijders.

Regio 3
In deze regio stonden geen poulewedstrijden op het programma, maar twee play-offs wedstrijden voor de finalepoule. De winnaars gaan samen met SuperLeague Zaandam naar de poulefase, de verliezers zijn klaar en mogen volgend jaar een nieuwe poging doen om zich te plaatsen voor de SuperLeague.

Eddie’s Druifjes was het enige team dat thuis wist te winnen. Zij boekte een reglementaire overwinning op Team Logan’s. SLT de Salamander won met duidelijk cijfers van het Vertierke. (1-9). De wedstrijden in de finalepoule staan nu als volgt geplant. Op 7 mei speelt SuperLeague Zaandam nu thuis tegen Eddie’s Druijfjes en op 21 mei speelt de Salamander tegen de verliezer van SuperLeague Zaandam – Eddie’s Druijfjes. Tot slot speelt op 18 juni de winnaar van SuperLeague Zaandam – Eddie’s Druijfjes tegen de Salamander om te bepalen wie zich rechtstreeks plaats voor de SuperLeague.

Voor het volledige programma en alle uitslagen van de SuperLeague Play-offs klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws