Home Nederland Hoofdnieuws Texel Darts Trophy 2021 data bekend, vrijdag gaat inschrijving open

Texel Darts Trophy 2021 data bekend, vrijdag gaat inschrijving open

2020-1-10 Texel Darts Trophy 2020 vrijdag

Terwijl de toernooien op dit moment nog allemaal stilliggen vanwege het Corona-virus zijn de voorbereidingen voor volgend jaar natuurlijk wel alweer in volle gang.

De organisatie van de Texel Darts Trophy heeft inmiddels de nieuwe speeldata bekend gemaakt. Het befaamde toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 8 tot en met 10 januari 2021.

Het toernooi is altijd in recordtempo volgeboekt en dus is het niet onbelangrijk om te vermelden dat aanstaande vrijdag 1 mei om 10:00 uur de inschrijving open gaat op deze website.

Opmerking namens de organisatie
Alle inschrijvingen worden door de organisatie verwerkt in volgorde van binnenkomst. Het kan dus wel even duren alvorens u van ons een bevestiging krijgt. Bellen of mailen hierover heeft geen zin.

Indien u na 2 weken nog geen bevestiging hebt ontvangen kunt u contact met ons opnemen en kunnen we uitzoeken wat er verkeerd is gegaan.

1 Mei is een feestdag in België, dus alle mails worden pas gelezen op maandag 4 mei en dan wordt er gestart met de bevestigingen. De ervaring leert ons dat er dan een massa mails zijn binnen gekomen en we kunnen ze niet allemaal tegelijk beantwoorden.

Daarbij komen nog de Corona maatregelen, waardoor ons bedrijf nog steeds gesloten is en we alleen draaien op online bestellingen.

Dus u begrijpt: Begrip en geduld zijn een schone zaak in deze moeilijke tijden