Home Nederland Hoofdnieuws TEXEL DARTS TROPHY 2022 gaat door met veel nieuwigheden

TEXEL DARTS TROPHY 2022 gaat door met veel nieuwigheden

2020-1-10 Texel Darts Trophy 2020 vrijdag

Vanaf deze editie is de organisatie en ook het bijhorend risico volledig in handen van Benelux Business net als het Dartsfestival in Sevenum wat in November gehouden zal worden.

Datum van deze editie is het weekend van 14-15 en 16 januari 2022 op Vakantiepark De Krim. Het volledige programma net als het wedstrijdreglement en prijzengeld verdeling kunt u terugvinden op de site van Texel Darts Trophy. (vanaf 11 mei)
 
Op vrijdagavond is zoals gebruikelijk het blind draw toernooi met maximaal 384 deelnemers. Op zaterdag worden de heren- en dameskoppels gespeeld en ook de jeugd singels (minimaal 8 deelnemers) en nieuw dit jaar zijn de PARA Darts singels. (minimaal 8 deelnemers)

Op zondag worden de heren- en damessingels gespeeld (jeugd mag zich dan ook inschrijven bij de senioren) en voor de Para darters is er op zondag nog een singel of koppel toernooi. (minimaal 8 deelnemers)
 
Bij minimaal 600 deelnemers worden er extra zitplaatsen geregeld. Deze editie wordt de 15e editie die wij succesvol organiseren op het vakantiepark.

Op zaterdagavond is er een feestavond met DJ, het thema voor de jaarlijkse carnavaleske vrijdagavond is Steampunk. De wedstrijdleiding is weer in handen van Next Level Tournaments onder leiding van Martin Dekker. Zij hebben bewezen dat ze de beste wedstrijdleiding zijn van de lage landen.
 
Het prijzengeld is geheel herzien, in het verleden was de prijzenpot ongeveer € 4500,—Voor deze editie voorzien we een prijzenpot van maar liefst € 9140,–

Het aantal deelnemers zal ook verhoogd worden naar 640 heren singels en 128 dames singels en 320 heren koppels en 64 dames koppels. Voor de jeugd en Paradarts is er geen limiet.
 
Alle deelnemers die waren ingeschreven voor de editie van 2021 krijgen voorrang bij de inschrijvingen. Je hoeft hiervoor niets te doen, wij nemen zelf contact met je op. Het heeft geen zin om mails te sturen met allerlei vragen. Wij vragen u gewoon wat geduld te hebben.

Eveneens voor het boeken van de bungalow wordt u door het park zelf benaderd. Alleen iedereen die in deze nieuwe editie staat ingeschreven en heeft te kennen gegeven een accommodatie te willen wordt door het park gecontacteerd. Vanaf volgende week gaan we van start met contact met je op te nemen. Indien er nog plaatsen over zijn gaan de inschrijvingen open op 1 sept.
 
Wij hopen u allemaal weer te mogen begroeten op deze 15e editie!

De organisatie.
Benelux Business