Texel Darts Trophy heren single en koppels nu al vol, belangrijke info Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Texel Darts Trophy heren single en koppels nu al vol, belangrijke info

Texel Darts Trophy heren single en koppels nu al vol, belangrijke info

Vanaf nu kunnen er geen heren meer rechtstreeks worden ingeschreven voor het dartweekend van half januari in Vakantiepark De Krim op Texel. Het maximum van de inschrijvingen is inmiddels bereikt voor de heren singels en heren koppels. Voor de dames zijn er nog wel enkele plaatsen, maar ook hier is bijna het maximum bereikt!

Elke inschrijving die nu nog wordt gedaan komt op een reservelijst en zal in volgorde van binnenkomst worden verwerkt. Belangrijk is ook voor alle ingeschreven spelers en speelsters om het inschrijvingsgeld (indien dit nog niet is voldaan)zo snel mogelijk te betalen, niet betaald = niet ingeschreven! Voor de deelnemers die nog niet hebben betaald resten nog 14 dagen om dit alsnog in orde te brengen, anders zijn wij genoodzaakt om deze spelers van de lijst te halen. Hiervoor zullen dan reservespelers in de plaats komen.

Het is zeer uitzonderlijk dat een darttoernooi ruim 2 maanden voor de speeldatum reeds is volgeboekt en dit zonder enige promotie. Dit darttoernooi is dan ook een weekend waar iedereen bij wil zijn, een geweldige sfeer en een goede organisatie op een prachtig vakantiedomein.

De organisatie is dan ook bijzonder blij met dit resultaat en zal alles in het werk stellen om ook van deze editie een groots succes te maken.

Meer info: www.texeldartstrophy.nl

Namens de organisatie
Jan van Dee en Gerry Walters

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws