Home Nederland Hoofdnieuws TGV Dennis te Kloese oppermachtig tijdens 6e avond Euro League

TGV Dennis te Kloese oppermachtig tijdens 6e avond Euro League

Dennistekloese

Nadat de 5e avond gewonnen was door Roy Fleer, was het dit keer weer de beurt aan Dennis te Kloese. Hij was het die gisteravond 3 legs moest afstaan tijdens de hele league avond. Naast Dennis kwamen Stefan Nales, Jasper Schutten en Harvey de Riemer elkaar tegen in de halve finales van de winnaarsronde. Het was Roy Fleer die Dennis in de kwart finale het vuur aan de schenen legde, want het scheelde niet veel of de kwart finale was het eindstation voor de man uit Aalten. Na Roy mocht Stefan Nales het opnemen tegen de man in vorm Dennis te Kloese. In deze partij best off 7 was het Stefan niet gegund om op het scorebord te komen en moest dan ook genoegen nemen met een gedeelde derde plaats. In de andere halve finale mochten Jasper Schutten en Harvey de Riemer het uitmaken wie de tegenstander van Dennis zou gaan worden. Ook hier kwam er jammer genoeg voor Jasper een 4-0 op het scorebord. Dus wederom Harvey tegen Dennis in de league finale.

Harvey was uit op revanche, omdat in twee eerdere finales de mannen ook al tegenover elkaar hadden gestaan. Toch was het Harvey niet gegund, de trein uit Aalten denderde door en kende geen tussenstop. Harvey wist in het begin nog wel een leg van Dennis af te pakken, maar dat bleek niet voldoende te zijn om de TGV uit Aalten te stoppen (eindstand 5-1).

In de halve eindstrijd verliezersronde mocht Remco Hoornweg het opnemen tegen Robert Harkink en Joris ten Brinke tegen Brian Leenweber. De eerste werd gewonnen door Remco, die Robert met 2-1 wist te verslaan. De tweede halve finale ging met een 2-0 overwinning naar Joris ten Brinke. In een finale best of 5 was het Remco Hoornweg die de juiste vorm te pakken had en Joris terugwees naar de tweede plaats. De uitslag van deze finale was 3-1.

In de tussenstand van de league is Jasper Schutten van de 5e naar de vierde plaats geklommen en kwam Stefan Nales met stip op 5 te staan, na van de 13e plaats gekomen te zijn. Lijstaanvoerder blijft Dennis te Kloese en is het Harvey die op een stevig 2e plaats staat. De meeste 180 scores staat op naam van Stefan Nales en Dennis te Kloese met elk 6 keer de maximale score. De meeste 100 plus finishes staat nog steeds op naam van Jasper schutten (140,116,110 en 107)

Na wederom een zeer geslaagde avond kijken wij uit naar de 7e league avond op vrijdag 22 november a.s. Verder wil ik Bram Flierman sterkte wensen in verband met een been operatie en hopelijk kun je de volgende league avond weer van de partij zijn. Als laatste wil ik jullie er nog even op attenderen dat de inschrijving voor het Bousema open is gestart. Je kunt je voor dit evenement inschrijven via onze website www.bousemaopen.nl

Groet Richard Scharft