Home Nederland Hoofdnieuws Jansen en Bronkhorst winnen 4e koppeltoernooi in de Vrijbuiter

Jansen en Bronkhorst winnen 4e koppeltoernooi in de Vrijbuiter

ZDM2012_zo-408

Maarliefst 23 koppels wisten vrijdag de weg te vinden naar Café de Vrijbuiter.  Met dit gegeven beloofde het weer een mooie darts avond te worden in Apeldoorn. Al vroeg in het toernooi kon er al een 160 finish genoteerd worden door Daniel Lijnsvelt. Deze bleef echter niet lang staan want Quin Wester wist de allerhoogste finish te gooien van 170. Er stond geen prijs op de meeste180-ers, anders was deze zeker naar Jorn v.d Oever gegaan met 3x de maximale score van 180.

In de winnaarsronde waren er ook weer een hoop mooie partijen. Wederom wisten Joop Westrik en William van Luttikhuizen de finale net weer niet te halen. Zij sneuvelden in de halve finale. Het waren uiteindelijk Quin Wester en Bas Nuesink die het in de finale mochten gaan opnemen tegen Jurgen Bronkhorst en Tjerry Jansen.  Na een spannende wedstrijd met matchdarts voor beide koppels wisten Tjerry en Jurgen uiteindelijk de beslissende dubbel te vinden. Het werd 5-4.

In de verliezersronde ging de finale tussen Nick en Pascal. Dit koppel moest afrekenen met Rene van Randwijk en Elwin van Straaten. Nick en Pascal gooiden erg goed en dat resulteerde in een overwinning van 3-1.

De uitslagen:

Winnaarsronde:
Halve finale
Jurgen/Tjerry – Jan Steven/Edwin    4-1
William/Joop – Quin/Bas        2-4
Finale
Jurgen/Tjerry – Quin/Bas        5-4

Verliezersronde:
Halve Finale
Nathan/Glenn – Pascal/Nick        2-3
Rene/Elwin – Victor/Erst Jan        3-1
Finale
Rene/Elwin – Nick/Pascal        1-3

Namens team de Vrijbuiter willen wij iedereen bedanken voor een geweldige koppelmaand.