Toernooiaankondiging: Het Open Mariahout op 15 juni 2012 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Toernooiaankondiging: Het Open Mariahout op 15 juni 2012

Toernooiaankondiging: Het Open Mariahout op 15 juni 2012

Op vrijdag 15 juni zal er wederom een Open Mariahout plaats vinden. Voor, in en rondom het sfeervolle Oranjebar in Mariahout zal het die wemelen van darters van alle niveaus en windstreken. Het aantal voorinschrijvingen staat momenteel op 32 heren en 4 dames. Inschrijven is mogelijk via . Er is een totale prijzenpot van € 1.500,- beschikbaar gemaakt, daarbij zal de winnaar van heren maarliefst € 400,- ontvangen. En waar er op veel toernooien géén damestoernooien meer zijn, wordt er in Mariahout juist extra aandacht aan gegeven met een eerste prijs van € 200,- voor de winnares van het damestoernooi.

In 2010 gingen de titels naar Marcel Blik en Irina Armstrong , vorig jaar was de winst voor Willy van de Wiel en Aileen de Graaf, zullen zij dit jaar weer het podium staan in Mariahout? Vanwege de drukte op het Open Oranjebar en het daaruit volgende ruimtegebrek, is er voor gekozen om tijdens het Open Mariahout een grote tent voor de Oranjebar te plaatsen. Hierdoor wordt er extra ruimte gecreëerd en uiteraard zullen hierin ook de nodige dartbanen geplaatst worden. De voorinschrijving voor het Open Mariahout is inmiddels geopend en is mogelijk via www.sterkdarts.nl. Voorinschrijving kost € 7,50 en inschrijven op de speeldag zelf is ook mogelijk tot 20:00 en kost dan € 10,-

In overleg met de organisatie is besloten om een beter verloop te kunnen garanderen dat de wedstrijdleiding door Dart Youngstars Management wordt word overgedragen aan SterkDarts. De wedstrijdleiding zal dus verzorgd worden door de toernooispecialisten van SterkDarts. Het toernooi is dan ook onderdeel van de “SterkDarts Tour”. Er is in Mariahout plaats voor 128 heren en 32 dames. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws