Op 18 en 19 augustus wordt de 2e editie Lotus Open gespeeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Op 18 en 19 augustus wordt de 2e editie Lotus Open gespeeld

Op 18 en 19 augustus wordt de 2e editie Lotus Open gespeeld

Op 18 en 19 augustus wordt de tweede editie van het Lotus Open georganiseerd. De prijzenpot is een totaal van 1.500 euro met een eerste prijs van maar liefst 600 euro. In café/zaal Den Braai te Vlijmen zal op zaterdag het koppeltoernooi plaatsvinden om 20:00 uur. Op de zondag, 19 augustus, wordt het singletoernooi gespeeld waar plaats is voor in totaal 160 darters. De voorinschrijving voor het Lotus Open is inmiddels geopend en is mogelijk via .

Voorinschrijving kost 7,50 euro en is mogelijk tot en met 16 augustus. Inschrijven op de speeldag zelf is ook mogelijk tot 20:00 uur en kost dan 10 euro. Tijdens het toernooi kunt u op de site van SterkDarts live updates vinden. Inmiddels is de seeding bekend welke onder dit artikel is weergegeven. Er zullen 16 spelers geseed worden gebaseerd op de SterkDarts Ranking aangevuld met de genodigde speler.

In de editie van 2011 pakte de Belg Kim Huybrechts de dubbel door zowel het single als koppeltoernooi te winnen. In het singletoernooi versloeg Huybrechts Jerry Hendriks in de finale. De halve finaleplaatsen waren voor Jelle Klaasen en Michael van Gerwen. Het koppeltoernooi wist Huybrechts te winnen met koppelpartner Rico Dera. De runners-up waren daar Dirk van Duijvenbode en Ryan de Vreede.

De organisatie zal in handen zijn van SterkDarts en via deze site is inschrijven ook mogelijk.

Seeding
1 Leon de Geus
2 Kim Huybrechts (Be)
3 Andries Sterk
4 Jerry Hendriks
5 Jelle Klaasen
6 Dick van Dijk
7 Christian van Overdijk
8 Gino Vos
9 Hermie van Orsouw
10 Kurt van de Rijck (Be)
11 Toon Greebe
12 Ronny Huybrechts (Be)
13 Kevin Mast
14 Michael van Gerwen
15 Dennis te Kloese
16 Wilco Vermeulen
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws