Home Nederland Hoofdnieuws Tony Darlow wint het nieuwe BDO Winmau Wolverhampton Open

Tony Darlow wint het nieuwe BDO Winmau Wolverhampton Open

BDO logo

Tony Darlow mag zich de winnaar van het nieuwe BDO Winmau Wolverhampton Open noemen. Dit nieuwe BDO toernooi werd zaterdag in het gelijknamige Wolverhampton Sports Arena gespeeld en kende een prijzenpot van totaal 3.000 pond.

Darlow pakte de titel op overtuigende wijze door zijn naamgenoot Tony Randall in de finale met een whitewash (6-0) te verslaan. Darlow nam de hoofdprijs van 1.000 pond in ontvangst, tevens heeft hij zich met deze overwinning voor de play-offs van de Winmau World Masters 2013 en voor de play-offs van de Lakeside 2014 kunnen plaatsen.

De deelnemers op het BDO Winmau Wolverhampton Open werden in vier groepen verdeeld, de groepswinnaars cq kwartfinale winnaars stroomden vervolgens door naar groep vijf voor de halve finales. Format groepsfase was: first to 4, format halve finale: first to 5, format finale: first to 6.

Andy Roberts en Ian McFarlane waren de overige twee halve finalisten. Roberts verloor bij de laatste vier nipt (5-4) van de latere winnaar. McFarlane verloor ook met 5-4, hij moest in Tony Randall zijn meerdere erkennen. Robbie Green was de bekende BDO-er in het deelnemersveld. In groep 1 verloor Kong bij de laatste 32 met 4-3 van Jamie Hurrell.

Voor alle overige uitslagen van het BDO Winmau Wolverhampton Open 2013, zie deze sheet.
.