Home Nederland Hoofdnieuws Uitgebreid verslag van een duel tussen de toppers in ODF-competitie

Uitgebreid verslag van een duel tussen de toppers in ODF-competitie

Op donderdag 28 november stond de topper tussen No Bull Shit en D.T.M. op de kalender. Beide teams hebben hun sterkste opstelling gehanteerd waardoor het vooraf een leuke pot beloofde te worden.

Edwin van Suijlekom trapte de avond af tegen Frans Borsten. Ondanks de hoge scores had Edwin wat moeite de legs snel uit te gooien. Desondanks wist hij de winst te behouden. Met 4-1 was de eerste partij gespeeld.

De 2e partij ging tussen Mark Bos en Leonard Veringmeier. Zowel Mark als Leonard gooide wisselende scores waardoor het lang spannend bleef. Desondanks was Leo net iets sterker op z\’n dubbels en wist met 4-2 het punt bij DTM te houden.

De 3e partij ging tussen Steven van der Plas en Dennis de Bruin. Qua scores konden ze elkaar nog redelijk volgen, al had Steven meer triples geraakt waardoor hij voor zichzelf de broodnodige ruimte creeërde om te finishen. Met 4-1 bleef dit punt bij No Bull Shit.

De laatste single ging tussen Johan van Dijk en Raymond van den Ende. Dit was een partij die snel in het voordeel van Raymond leek te vallen. Echter door slecht te finishen gaf hij belangrijke legs aan Johan. Deze partij ging “all the way” waar Raymond met een dubbel 3 het belangrijke punt voor DTM veilig wist te stellen.

De captain van No Bull Shit woog bij de samenstelling van zijn koppels het aantal te behalen punten af. Mark en Johan begonnen de koppels maar wisten niet het punt te behouden. Met 3-1 wisten Frans en Leonard de 3-2 te scoren. Hierna kwamen Edwin en Steven tweemaal achter elkaar in actie. Met deze koppel hoopte captain Johan van Dijk de voorsprong te pakken en deze niet meer uit handen te geven. Duidelijk beter wisten Edwin en Steven beide koppels te winnen met 3-0 zodat de tussenstand met nog 1 koppel en teamronde te spelen 4-3 voor No Bull Shit was.

Het laatste koppel tussen Johan/Mark en Dennis/Raymond ging met 3-1 naar DTM waardoor het beslissende punt in de teamronde gehaald moest worden.

De teamronde ging gelijkwaardig op waardoor het op efficiëntie op de dubbels zou aankomen. Hier was No Bull Shit net even iets sneller dan DTM waardoor de verdiende overwinning in Brielle bleef.

Na deze mooie overwinning bleef het team nog even na om te feesten.

Team No Bull Shit: Johan van Dijk (c), Mark Bos, Rob de Hooge, Kenny Luijendijk, Gerard van Hulzen, Wauter Dupon, Steven van der Plas, Edwin van Suijlekom en jarige job, John van den Heuvel.