Trina Gulliver naar Hemeco Open Rosmalen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Trina Gulliver naar Hemeco Open Rosmalen

Trina Gulliver naar Hemeco Open Rosmalen

Op de Hemeco Open Rosmalen Darts 2010 zullen Brian Woods en Robert Wagner aanwezig zijn. Beide spelers komen uit voor de BDO. Brian Woods staat op dit moment nummer 4 van de wereld bij de BDO. Robert Wagner speelde tijdens de Lakside 2010 al met een badge van Hemeco Opslagsystemen. De deelname van Robert aan de Hemeco Open Rosmalen 2010 zal dus voor niemand een verrassing zijn.

Naast alle topdarters bij de heren vindt ook de wereldtop van het dames darten nu de weg naar de Hemeco Open Rosmalen. Naast de eerder aangekondigde Irina Armstrong zal ook 8-voudig wereldkampioen Trina Gulliver zich komen melden voor het damestoernooi. Zowel tijdens het single- als het koppeltoernooi zal Trina Gulliver in actie komen.

De organisatie heeft aangegeven te hopen dat dit een boost geeft aan het damesdarten in Rosmalen en Nederland. Er zijn zelfs al plannen om volgend jaar het prijzengeld voor de dames minimaal te gaan verdubbelen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws