Home Nederland Hoofdnieuws Twee nieuwe coaches, Dennis van Onselen doet het nog een keer

Twee nieuwe coaches, Dennis van Onselen doet het nog een keer

coaches

Zojuist is het Nederlands Team bekend gemaakt voor de WDF Worldcup in Canada. De NDB is verheugd om mee te kunnen delen dat er inmiddels ook twee nieuwe bondscoaches gevonden zijn.

Oud selectiespeelster Karin ten Kate is door de NDB aangesteld als nieuwe bondscoach dames. Ten Kate is een bekend gezicht binnen de dartssport en maakte jarenlang onderdeel uit van de Nederlandse damesselectie. Ze heeft daarnaast veel ervaring binnen (coaching van) de sport en is momenteel werkzaam als teamleider in een woonzorgcentrum.

Naast Karin is ook Hermien Straten gevraagd om, in haar geval, opnieuw mee te reizen met het Nederlands jeugdteam. Hermien was tijdens de onlangs gespeelde EK Jeugd al verantwoordelijk voor de begeleiding van de meisjes, dit is zowel Hermien als de NDB prima bevallen. Hermien is binnen de dartssport vooral bekend als bestuurslid jeugd bij de RDB. Vlak na het WK zal bepaald worden of Hermien definitief aangesteld zal worden als bondscoach jeugd.

De NDB heeft voor het herenteam nog steeds geen geschikte opvolger gevonden voor Dennis van Onselen. Hoewel enkele gesprekken momenteel gevoerd worden komt het WK in Canada voor een nieuwe coach te vroeg. Zodoende heeft de NDB in overleg met Dennis besloten hem nogmaals de herenploeg te laten begeleiden. Hier is de NDB Dennis dankbaar voor.

De nieuwe coaches Karin en Hermien zullen in het volgende NDB Online Magazine uitgebreid voorgesteld worden! De NDB wenst hen veel succes in Canada.

Bron: ndbdarts.nl Afbeelding is ook afkomstig van de ndbdarts.nl website
.