Tweede Halsteren Open is gewonnen door Davy Verkooijen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tweede Halsteren Open is gewonnen door Davy Verkooijen

Tweede Halsteren Open is gewonnen door Davy Verkooijen

De tweede Halsteren Open werd gehouden op 7 en 8 januari in de Kannebuis in Halsteren. 7 januari hebben we het Koppel toernooi gehouden. Voor het koppeltoernooi waren er 41 inschrijvingen. Het was meer een opwarmer voor het single toernooi dat de volgende dag gehouden werd. Door het aantal deelnemers was er een winnaars- en verliezersronde. In de verliezersronde kwam het Koppel Peter de Bruin / Jan Heyboer uit tegen het Koppel Jowan van Bavel / Marco Tackx. Deze finale werd gewonnen door Peter en Jan. In de winnaarsronde kwam het koppel Eric Luijten / Ferry Beijleveld uit tegen Ed van Wijk / Maikel van Helden. Na een spannende finale gingen Eric en Ferry er met de eerste prijs vandoor.

Dan het singletoernooi op 8 januari. Naar ons eigen zeggen was het zeker weer een succes. We hadden in totaal 60 deelnemers. In de verliezersronde kwamen Sander Vaandrager en Dick Berverdam elkaar tegen. In de finale was de winst voor Dick Beverdam.

In de winnaarsronde kwamen Davy Verkooijen en Wesley Schols tegen elkaar uit. Ze kwamen daar zeker niet zomaar, Davy heeft eerst nog moeten winnen van Manuel Marques, Nick van Huet, Jan van de Rassel en Johnny van de Voorden. Wesley heeft daarvoor nog gewonnen van Patrick de Nijs, Marc Cloots, Cor de Wit en Alain van Bouwel. De finale was erg spannend, Davy kwam al snel 4-0 voor, maar Wesley wist zich terug te vechten. Helaas was het voor Wesley niet meer op tijd en Davy wist de finale met 6-4 te winnen.

De hoogste uitworp van het toernooi was voor Alain van Bouwel die 170 had uitgegooid.

Tevens is er tijdens beide dagen een loterij gehouden waarvan een deel van de opbrengst ten goede kwam aan het Roparun team: Altijd eentje teveel. De DV De Kannebuis heeft €200 gedoneerd. Daarbij waren er enkele spelers die hun hele prijzengeld of een deel daarvan ook nog gedoneerd hebben.

Wij als organisatie hebben een geweldig toernooi gehad, wij hopen dan ook zeker dat jullie dat ook zo ervaren hebben. Graag zien wij jullie volgend jaar weer rond deze tijd terug in Halsteren.

Bedankt voor jullie deelname!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws