Home Nederland Hoofdnieuws Uitgebreide voorbeschouwing op Landelijk Competitie speelweek 4

Uitgebreide voorbeschouwing op Landelijk Competitie speelweek 4

ndb2_2012_290DF

In een weekend vol darts staat morgen speelweek nummer vier van de LaCo op het programma.

Heren A
De DONHN staat verrassend bovenaan in deze zware poule. Morgen mogen de Noord-Hollanders op bezoek bij regerend LaCo kampioen DSWN dat momenteel ‘slechts’ vierde staat. Nummer twee RDB ontvangt de DORA en de nummer drie FDB speelt thuis tegen hekkensluiter BDC dat nog steeds wacht op de eerste overwinning van het seizoen.

Heren B
De DBMN gaat morgen op bezoek bij de DVK en gaat proberen zijn ongeslagen status te behouden. Tot nu toe won de DBMN hun beide wedstrijden en daarmee zijn ze koploper in de heren B poule. Omdat de nummer twee, de VDO, morgen vrij is, kunnen de DOGD en de RDO goede zaken doen en stijgen op de ranglijst. De beide teams spelen morgen tegen elkaar in Groningen.

Heren C
De DVO is tot nu toe ongenaakbaar in deze poule. Drie keer werd er met ruime cijfers gewonnen en daarmee is de koppositie een feit. Morgen komt de DBBR op bezoek dat tot nu toe één wedstrijd won en één wedstrijd verloor. De SDC en de DVS staan beide nog op nul overwinningen. Daar gaat morgen verandering in komen tijdens hun onderlinge ontmoeting. De DBA heeft morgen een vrije speelweek.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de A-, B- en C-dames verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.