Dartsevent Zundert haalt ruim 9.500 euro op voor Roparun Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartsevent Zundert haalt ruim 9.500 euro op voor Roparun

Dartsevent Zundert haalt ruim 9.500 euro op voor Roparun

Op zaterdag 29 en zondag 30 januari 2012 heeft in Sporthal “Onder de Mast” voor de 8e keer het Dartsevent Zundert plaats gevonden. Op zaterdag werd na 1 minuut stilte voor een van de Runningteam leden die onlangs plotseling overleden is, de opening gedaan door Huub Hangop, waardoor de wedstrijdleiding de loting voor het toernooi kon doen. Er was een prijs voor het beste heren koppel en voor het beste dameskoppel. Bij de heren werd de finale gespeeld door Marco Mol en Marcel den Braber tegen Jeffrey Braspennincx en Jan Aben, welke gewonnen werd door Marco Mol en Marcel den Braber. Bij de dames ging de finale partij tussen Isabelle Hereijgers en Jessica van Malsen tegen Jeanne van Peer en Marielle Mol welke gewonnen werd door Isabelle Hereijgers en Jessica van Malsen.

Op zondag was het de beurt aan de jeugd en het single toernooi. De opkomst was geweldig maar liefst 24 jeugdige darters en 24 inschrijvingen voor het single toernooi. Deze grote opkomst was mogelijk mede te danken aan de komst van Christian Kist. Bij de jeugd ging de finale tussen Berry van Peer en Levi Frauenfelder welke gewonnen werd door Berry van Peer. Bij het singletoernooi ging de finale tussen Jeffrey Braspennicx en Bas Tellekamp welke gewonnen werd door Jeffrey Braspennincx.

Tijdens dit Dartsevent heeft dartsteam Wapen 1 een dartsrecord gevestigd en hebben in 24 uur tijd 503 legs gegooid. Tevens hebben zij een bedrag van € 3.904,42 bij elkaar gesponsord voor Stichting Roparun wat op zondag middag 15.00 uur bekend gemaakt werd door de kersverse wereldkampioen Christian Kist.

Dit toernooi is al jaren een groot succes mede door de grote hulp en inzet van vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en allen die dit mogelijk maken. Want 1 ding is duidelijk, we weten waar we het voor doen en dat is stichting Roparun die zich in zit om het leven van mensen met de ziekte kanker onder het motto “ trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Daarom is het zo fijn dat we na het Dartsevent een opbrengst mede kunnen delen wat hier voor bestemd is. Met het bedrag van Wapen 1 komt de totale opbrengst dit jaar op € 9.531,42

Stichting Event Zundert dankt allen die er aan meegewerkt hebben om dit Dartsevent wederom succesvol af te kunnen sluiten.

Volgend Dartevent Zundert zal gehouden worden op 26 en 27 januari 2013.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws