Uitslagen en standen SuperLeague overgangsklassen speelweek 11 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en standen SuperLeague overgangsklassen speelweek 11

Uitslagen en standen SuperLeague overgangsklassen speelweek 11

Gisteren stond de 11e officiële speelweek van de SuperLeague op het programma. Alleen de overgangsklassen kwamen in actie. De Vrijbuiter Casino 1 wist in overgangsklasse A de koppositie te behouden door thuis van Nelly's Café te winnen met 6-4. The Legend Sneek 1 wist het tweede team van de Legend te verslaan en blijven dus in de achtervolging op de Vrijbuiter. Verschil nog steeds drie punten. Dat Zalencentrum Mansier goed bezig is bleek al tijdens de vorige speelronde toen ze de koploper op 5-5 hielden. Gisteren versloegen ze nummer 5 Café Kremer met 6-4. Ook Café de Schot 2 boekten een thuiszege: Nightlife Almelo werd met 7-3 verslagen. Tenslotte wist Bosgenoegen uit te winnen bij het Koetshuis met 7-3.

Voor een verslag en alle uitslagen uit de overgangsklasse B verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Alle uitslagen en standen
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws