Home Nederland Hoofdnieuws Uitspraak rechter: KDO mag voorlopig lid blijven van de NDB

Uitspraak rechter: KDO mag voorlopig lid blijven van de NDB

901056516

KDO leden opgelet, de rechter heeft vandaag uitspraak gedaan in het kort geding dat door de KDO is aangespannen tegen de NDB. Deze uitspraak heeft tot gevolg dat de KDO voorlopig het recht heeft lid te blijven van de NDB. Dus voor alle leden van de KDO hebben we het verzoek je zo snel mogelijk in te schrijven bij de KDO zodat wij je aan kunnen melden bij de NDB.

Mochten er nog vragen zijn kunnen deze zoals gebruikelijk gemaild worden naar het bestuur.

Bovenstaand artikel valt momenteel te lezen op de website van de KDO: www.kdodarts.nl

———————————————-
Update: Op de website van de Nederlandse Darts Bond is onderstaand artikel te lezen.

De KDO mag voorlopig lid blijven van de NDB. Dit heeft de rechter besloten na het kort geding dat was aangespannen door de KDO tegen het besluit van de NDB om het lidmaatschap van de KDO op te zeggen. Dit voorlopige besluit dient nog wel bevestigd te worden door een rechter in een bodemprocedure.

Tijdens de ALV op 1 juni jongstleden hebben de lidorganisaties aangegeven achter het besluit van het NDB bestuur te staan en het met name belangrijk te vinden dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen darters op wat voor manier dan ook. Tevens is aangegeven dat rekening werd gehouden met bovenstaande beslissing en het zinvol is beide partijen opnieuw samen te laten komen.