Van der Horst ook volgend seizoen op intern. BDO/WDF toernooien Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van der Horst ook volgend seizoen op intern. BDO/WDF toernooien

Van der Horst ook volgend seizoen op intern. BDO/WDF toernooien

De kleine grote man uit Deventer Michel van der Horst, die al jaren op eigen kracht het internationale dartcircuit afloopt en een aantal zeer mooie prestaties heeft geleverd, wachtte afgelopen dinsdag een onverwachtse verrassing. Tijdens zijn deelname aan de Oranjebar Super Ranking werd Michel uitgenodigd aan tafel met Peter van den Broek en Paul Swinkels waar hem werd verteld dat H&S Betonwaren en de Oranjebar hem komend seizoen zullen ondersteunen zodat hij opnieuw kan proberen zich te kwalificeren voor de Lakeside World Professional Championship.

H&S Betonwaren BV is de enige fabrikant binnen Nederland met een CE- markering op betonproducten. Het hout dat gebruikt wordt voor de verschillende hout in combinatie met betonschuttingen is onder Komo-keur geïmpregneerd wat een voorwaarde is voor de kwaliteitsnorm die de heer Swinkels hanteert. Paul Swinkels is een echte liefhebber van de dartsport en heeft eerder ook Willem Mandigers en Anneke Kuiten al een helpende hand geboden.

De Oranjebar is een prominente dartlocatie en de hiervoor uitkomende darters zijn, zowel als team en individueel, al jaren dominant in de dartswereld. Vele spelers danken hun dart carrière aan uitbater Peter van den Broek die nu dus ook Michel van der Horst gaat steunen.

Dankzij de inspanningen van beide ondernemers en dartliefhebbers kan Michel zich nu verder ontwikkelen en is de financiële basis voor volgend seizoen gelegd.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws