Veel toppers zijn a.s. zaterdag aanwezig bij Open Kennemerland Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Veel toppers zijn a.s. zaterdag aanwezig bij Open Kennemerland

Veel toppers zijn a.s. zaterdag aanwezig bij Open Kennemerland

Met nog slechts enkele dagen te gaan is de organisatie van de inmiddels alweer 3de editie van Open Kennemerland, druk bezig met de laatste voorbereiding zodat zij op zaterdagmiddag 25 februari het Sport- en Tenniscentrum Uitgeest weer kunnen gaan ombouwen tot het dartsdomein van Dart Vereniging Kennemerland, organisator van Open Kennemerland.

Zo zal The Wolves banenverhuur, op zaterdag 25 februari, weer hun professionele dartsbanen (inclusief Winmau Blade 3 borden) opzetten en samen met de organisatie de locatie klaar maken voor een gastvrij ontvangst van de deelnemers die zaterdagavond het koppeltoernooi komen gooien te garanderen. De start van het koppeltoernooi is 20.00 uur en melden en/of inschrijven is tot uiterlijk 19.45 uur mogelijk. Voor het koppeltoernooi (money in = money out) zijn nog voldoende plaatsen vrij om daar aan mee te doen.

Op zondag 26 februari vanaf 10.00 uur staat de organisatie weer klaar om de deelnemers te ontvangen voor het single toernooi waarbij het jeugd toernooi als eerste omstreeks 11.00 uur van start zal gaan, gevolgd om 11.30 uur door de beide senioren toernooien. In alle disciplines zijn nog voldoende plaatsen vrij maar toch adviseert de organisatie om uw deelname vooraf te melden middels het inschrijfformulier op de website. U kunt bij binnenkomst dan meteen door naar de wedstrijdleiding om u te melden en/of het verschuldigde bedrag af te rekenen.

Als wij zo eens even de lijst van deelnemers doorlopen dan zien we ook dit jaar weer een aantal opvallende prominenten er tussen staan. Trouw aan het toernooi is Dick van Dijk (vorig jaar 3e) en zijn wij ook verheugd met de komst van Frans Harmsen. Frans kon helaas door omstandigheden de eerdere edities niet komen maar dit jaar heeft hij toegezegd aanwezig te zijn. In navolging van de vorige editie komt ook Jelle Klaasen weer langs! Vorig jaar heeft Jelle het prima naar zijn zin gehad bij ons en hij neemt dit jaar dan ook Michael van Gerwen mee. Verder vallen de namen van Cor Ernst, Mareno Michels, Ron Meulenkamp, Dirk Mertens (nr. 2 van vorig jaar), Co Stompe junior, Christian van Overdijk en D.V.K. lid en o.a. wereldkampioen bij de junioren, Jimmy Hendriks.

Ook bij de dames zijn er enkele opvallende namen. Zo is de runner-up van vorig jaar en onze eigen LaCo speelster Samantha Rupke van de partij en zullen verder ook Rilana Erades, Cindy Blanken en CloD winnares bij de meisjes en D.V.K. lid, Melanie Fatels, komen. Bij de jeugd zien we op dit moment (Dutch Open winnaar 2012) Kenzo Fernandes Pereira, Kevin Doets en Justin van Tergouw staan. Maar prominent of niet, vanzelfsprekend is de organisatie blij met de komst van iedereen, prominent, top en sub-top of recreatie darter of dartster...

Ook dit jaar verwacht de organisatie dat omstreeks alle finales uiterlijk 19.00 uur gespeeld zullen zijn. De finales zullen via een groot scherm goed en duidelijk te volgen zijn en dit jaar weer gecalled worden door Mastercaller Stuart Clarke. De muziek op zondag is weer in handen van DJ Drieco.

Voor al het overig nieuws over en op beide dagen verwijzen wij u graag door naar de website van Open Kennemerland: www.openkennemerland.nl

Foto: Winnaar Open Kennemerland 2011
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws