Verplichte legitimatie tijdens NDB ranking in Rotterdam Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verplichte legitimatie tijdens NDB ranking in Rotterdam

Verplichte legitimatie tijdens NDB ranking in Rotterdam

Tijdens de NDB ranking van Rotterdam aanstaande zondag dienen alle spelers een legitimatiebewijs te tonen bij de inschrijving. Tijdens de afgelopen rankings is het namelijk een enkele keer voorgekomen dat er spelers deelnamen die niet voldeden aan de gestelde voorwaarden. Deelname aan de NDB-ranking is enkel mogelijk wanneer men gerechtigd is om deel te nemen aan de Winmau World Masters en de Lakeside en wanneer men ook gerechtigd is om voor het Nederlands team uit te komen. Om aan deze voorwaarden te voldoen dient men te beschikken over een Nederlands paspoort.

Om in het vervolg te voorkomen dat er onrechtmatige spelers kunnen deelnemen dient men bij het inschrijven een paspoort, ID-bewijs of een kopie van één van beiden te kunnen tonen. Een uitzondering geldt voor kinderen jonger dan 14 jaar welke kunnen deelnemen aan de categorieën aspiranten of meisjes. In deze gevallen staan de ouders garant dat er wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden.

Inschrijven is aanstaande zondag weer mogelijk tot 11:00 uur voor de junioren en tot 12:30 uur voor de senioren.

Adresgegevens:
MFC Boomgaardshoek
Akkerwinde 1
Hoogvliet-Rotterdam

Voor meer informatie over de Rotterdamse NDB ranking van aanstaande zondag zie onderstaande links:

Locatie

Kledingvoorschrift

Prijzengeld

Website RDO

Website NDB

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws