Gino Vos is winnaar van Season Kick-off Tournament in Reek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gino Vos is winnaar van Season Kick-off Tournament in Reek

Gino Vos is winnaar van Season Kick-off Tournament in Reek

Vandaag organiseerde dartvereniging Koetshuis Reek, als aanvang van het dartseizoen, het Season Kick-off Tournament 2012. Dit toernooi had plaats in de grote zaal van gasterij ’t Koetshuis, die voor dit evenement weer omgetoverd was tot een schitterende darttempel. Helaas gooide het prachtige zomerweer enigszins roet in het eten voor wat betreft de opkomst. Deze middag kwamen 37 fanatieke darters op dit toernooi af. Ondanks dit magere aantal was de kwaliteit buitengewoon hoog te noemen.

Darters van naam en faam waren aanwezig zoals Braulio Roncero, Gino Vos, Bjorn en Lars Fransen, Kaylee de Priester, Davy van de Zanden, Andre Steenbakkers, Eimardo van Engelen, Joey van Laere, Dave van der Lee, Maik Beikes, Gerwin Spanjers, Ronnie en Tonnie van Binsbergen, Angelino Kranenburg, Roy Leenders, Gijs van den Elzen en Michael Verhofstad om maar iets te noemen.

Ook voor dit toernooi was de verzorging van de dartbanen in handen van sponsor Marc de Klein die hiermee een positieve bijdrage leverde aan dit Season Kick-off Tournament 2012. De wedstrijdleiding deze middag was in handen van Anthony van der Lee, bijgestaan door Robert Kusters, die dat deze middag prima uitvoerden.

Enkele opmerkelijke prestaties tijdens de poule wedstrijden die waardig zijn om vermeld te worden zijn: de 170-finish van Eimardo van Engelen in de partij tegen Johnny Dinnissen, en de bijna 9-darter tijdens dit toernooi van Davy van der Zande in zijn partij tegen Gijs van den Elzen. Nadat Davy 2 beurten achter elkaar de maximale score van 180 gooide, begon hij de derde beurt met T20 en helaas viel de tweede pijl deze beurt net aan de verkeerde kant van het ijzerwerk van de T19, jammer jammer jammer, maar toch een knappe prestatie.

Na de poule fase ging het toernooi verder in een knock-out systeem. De finale in de verliezersronde was een treffen tussen Maik Beikes en Braulio Roncero. Maik kwam in de finale terecht door te winnen van Antoine van Bakel met 3-1, door een overwinning te boeken van 3-1 op Walter van Esch en door in de halve finale Gerwin Spanjers te verslaan met 3-0. De weg die Braulio aflegde naar de finale toe ging via een overwinning met 3-0 op Rob Ariens, vervolgens te winnen met 3-0 van Dave van der Lee, en in de halve finale een zege te boeken op Angelino Kranenburg met 3-1. Tijdens de finale tussen Maik Beikes en Braulio Roncero is het Maik die het betere van het spel laat zien en verdiend de zege opeist met een 4-1 overwinning.

De finale in de winnaarsronde ging tussen Gino Vos en Bjorn Fransen. Gino bereikte de finale door overwinningen op Kevin Haerkens met 3-1, door te winnen van Eimardo van Engelen met 3-1 en door in de halve finale Roy Leenders te verslaan met 4-2. Bjorn Fransen kwam in de finale terecht door overwinningen te boeken op Davy van der Zande met 3-0, Tonnie van Binsbergen met 3-0 en in de halve finale af te rekenen met Ronnie van Binsbergen via een 4-3 overwinning. In de hoofdfinale gespeeld door de darters Gino Vos en Bjorn Fransen, is het Gino die de overwinning opeist via een 5-1 zege. Hiermee wordt Gino Vos winnaar van het Season Kick-off Tournament 2012.

Uitslagen verliezersronde:
1 Maik Beikes
2 Braulio Roncero
3e Gerwin Spanjers en Angelino Kranenburg

Uitslagen winnaarsronde:
1 Gino Vos
2 Bjorn Fransen
3e Ronnie van Binsbergen en Roy Leenders
5e Tonnie van Binsbergen, Michael Verhofstad, Joey van Laere en Eimardo van Engelen

Met dank aan Dartvereniging Koetshuis Reek
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws