Verslag van afsluitende dag van LaCo Jeugd, DBA is grote winnaar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag van afsluitende dag van LaCo Jeugd, DBA is grote winnaar

Verslag van afsluitende dag van LaCo Jeugd, DBA is grote winnaar

Gisteren werd in Maarssenbroek het Jeugd LaCo seizoen definitief afgesloten met een gezellig koppeltoernooi en de prijsuitreiking van de LaCo. Er werd een blind koppeltoernooi gespeeld waarbij alle deelnemers gekoppeld werden aan een speler uit een ander LaCo team. Het was leuk om te zien hoe de koppelpartners elkaar bleven aanmoedigen en oppeppen. Zoals het hoort!

Door winst op Jerry Kaldenberg en Stefan Uittenbosch bereikten Henk Snijder en Menno Bloemendal de finale van de verliezersronde. Hun tegenstanders in de finale waren Gijsbert van Malsen en Martijn Lageweg die in de halve finale Maikel Verberk en Maarten-Dirk Woord versloegen. Het werd een spannende finale onder leiding van mastercallster Katelijne Jans en schrijfster Kaylee van de Steen. Ondanks dat Henk (DBA) een 180-er gooide, lukte het Henk en Menno (DBMN) niet de finale te winnen. Gijsbert (FDB) en Martijn (DBA) waren met 3-1 te sterk.

Voor een volledig artikel verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws