Verslag van finaledag tweede D.A.R.T. in café ’t Vastenavondkamp Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag van finaledag tweede D.A.R.T. in café ’t Vastenavondkamp

Verslag van finaledag tweede D.A.R.T. in café ’t Vastenavondkamp

Finaledag tweede D.A.R.T. in café ’t Vastenavondkamp.

Voor deze finaledag hadden13 heren en 3 dames zich weten te plaatsen.

De 3 dames speelden round Robin met het speltype 501 4 legs gooien. Doordat Richelle Valentijn 2 partijen wist te winnen en 2 gelijk speelde werd zij 1e. Ivana van Gulik wist een keer te winnen en gelijk te spelen tegen Bianca Burhenne en werd zodoende 2e.

In de A-poule bij de heren wist Jeffrey Mevissen met 4-0 te winnen van Paul van Pol en met een 154 finish won hij ook van Jerry Hendriks met 4-1.
Doordat Jerry met 4-0 van Paul van Pol won, werd Jerry 2e in de poule. In de B-poule was Ricardo Linssen heer en meester, hij won met 4-0 van Marcel Höpfner en ook Ton Houben. Marcel won met 4-2 van Ton en werd 2e.

Gert Basten werd 1e in de C-poule door 2x een 4-1 overwinning op respectievelijk Eric Peeters en Kay van Gulik. Eric won met 4-0 van Kay en werd 2e. Murray Franks werd 1e in de D-poule door te winnen van Ramon van Heel, Patrick van de Broek en Kay Basten. Ramon van Heel won van Kay en Patrick en werd 2e, Kay wist nog met 3-0 te winnen van Patrick en werd 3e in de poule.

In een van de ¼ finales won ondanks een 180 score van Ramon van Heel, Jeffrey Mevissen vrij eenvoudig met 3-0. Ricardo Linssen wist in een andere ¼ finale met 3-1 te winnen van Eric Peeters. Marcel Höpfner wist na 0-2 zich terug te vechten tot 2-2 tegen Gert Basten maar trok nog op het eind aan het kortste eind. Jerry Hendriks declasseerde Murray Franks met 3-0.

In de eerste halve finale kwam tot ieders verrassing Gert Basten op een 3-1 voorsprong tegen Jeffrey Mevissen en vergat het af te maken, waar Jeffrey dankbaar gebruik van maakte en alsnog een 4-3 overwinning wist te realiseren. De andere ½ finale ging tussen Jerry Hendriks en Ricardo Linssen en werd met 4-2 in het voordeel van Jerry beslecht.

De finale was een echte finale, de ton plussen werden aan één stuk gegooid. Het was een lust voor het oog voor de neutrale toeschouwer. De eerste set werd met 3-1 gewonnen door Jerry Hendriks. De tweede set was met 3-0 een prooi voor Jeffrey Mevissen. De derde set werd ook door Jeffrey gewonnen en wel met 3-1.

Winnaar van deze cyclus: Jeffrey Mevissen

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws