Verslagen en uitslagen LaCo heren en dames speelweek 5 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen LaCo heren en dames speelweek 5

Verslagen en uitslagen LaCo heren en dames speelweek 5

Afgelopen weekend werkten de spelers van de LaCo hun vijfde wedstrijdronde van het seizoen af. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde partijen. De volgende speelronde van de LaCo staat gepland voor zaterdag 17 december.

LaCo Heren
De heren van de BDC en DSWN staan allebei met drie overwinningen bovenaan in poule A. DSWN heeft een wedstrijd minder gespeeld en komt komend weekend in actie tegen de DORA. De BDC speelde afgelopen zaterdag wel en won overtuigend op bezoek bij DBBR: 3-14. De andere partij in poule A ging tussen DBMN en de RDB. In Houten won DBMN met 14-3 van de bezoekers uit Driel. De heren van de VDO, die tot dusver onderaan staan, hadden een vrije week.

In poule B hebben drie teams drie overwinningen op hun naam staan: de FDB, de DOGD en DVS. De Friezen wonnen zaterdag thuis met ruime cijfers van de DONHN: 12-5. Haye Jan Nicolay was goed op dreef en gooide liefst vijf 180’ers. De DOGD ging er op bezoek bij DOT met de punten vandoor (7-10). Verder bleek DVS thuis het sterkst (10-7) tegen de SDC. De heren van de DBA hoefden zaterdag niet in actie te komen.

LaCo Dames
De dames van DBMN hebben hun koppositie in poule A verstevigd. Thuis in Houten versloegen zij zaterdag de RDB met 7-4. Die wedstrijd was ook meteen het enige duel afgelopen weekend in de poule. DBBR, DSWN en de VDO hadden zaterdag vrij. Alle teams, behalve DSWN, hebben inmiddels drie wedstrijden gespeeld.

In poule B stond zaterdag ook slechts één wedstrijd op het programma. De FDB liep thuis tegen een verpletterende nederlaag aan. De dames van de DONHN verloren geen enkele wedstrijd (0-11). De DONHN gaat met drie overwinningen samen met DVS aan kop in poule B. De FDB en DID hebben nog geen winstpartij op zak. DVS, DID en DBA waren afgelopen weekend vrij.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws