Verslagen van de hoofdklasse en overgangsklassen SL speelweek 5 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen van de hoofdklasse en overgangsklassen SL speelweek 5

Verslagen van de hoofdklasse en overgangsklassen SL speelweek 5

Afgelopen zaterdag stond de vijfde speelweek van de SuperLeague op het programma. Alle teams kwamen in actie en er werden een aantal belangrijke wedstrijden in de bovenste regionen van de verschillende klassen gespeeld.

Hoofdklasse
Kjelvik Darts blijft de koploper na deze speelronde. Thuis werd er gewonnen van Oranje Bar 1 met 6-4. Wesley Harms en Jeffrey de Graaf haalden het winnende punt binnen tegen Willy van de Wiel en Geert de Vos. De solo die Geert van Rick Hofstra won, was niet meer relevant. Ook de nummer 2, Oranje Bar 3 wist te winnen. Met 6-4 werd er thuis gewonnen van Havenzicht. De mannen uit Ridderkerk kwamen met een 3-2 voorsprong uit de singles, maar verloren alle koppelpartijen. The Switch behield aansluiting met de top door met 8-2 te winnen bij Kremer en Sterkdarts L&L haalde de eerste punten van het seizoen binnen door een ruime thuiszege tegen Vrijbuiter Cashino 1: 8-2. In de laatstgenoemde partij was het wederom raak! Nadat Marco Smit tijdens de vorige speelweek een 9-darter gooide voor Café de Romein, was het nu Marcel Blik die namens Sterkdarts de perfecte leg gooide. Bij deze feliciteren we Marcel met deze prachtige prestatie.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws