Verslagen van de Landelijke Competitie van heren, dames en jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen van de Landelijke Competitie van heren, dames en jeugd

Verslagen van de Landelijke Competitie van heren, dames en jeugd

Afgelopen zaterdag ging de LaCo van start. Er werden acht herenwedstrijden, zes dameswedstrijden en twee jeugdwedstrijden afgewerkt.In poule A bij de heren begon de runner-up van afgelopen seizoen prima. De DBA versloeg de PDB namelijk met ruime cijfers: 14-3. De wedstrijd tussen de DBBR en de VDO was een stuk spannender. DBBR wist uiteindelijk met het minimale verschil te winnen: 9-8. De DSWN maakte zijn rentree in de LaCo en deed dit verdienstelijk met een 10-7 overwinning op de DVK. De FDB staat na speelronde 1 bovenaan in poule B. De DVS werd met 14-3 verslagen.

Ook de SDC deed goede zaken: de thuiswedstrijd tegen de DVO werd met 12-5 gewonnen. Tenslotte wist de BDC de competitie goed te beginnen. In eigen huis werd gewonnen van de DBMN met 10-7. Regerend landskampioen DOGD liet zien dat het ook dit jaar weer voor de titel gaat. Met een 14-3 overwinning op de DONHN staan zij meteen weer aan de leiding in poule C. Ze worden vergezeld door de RDB die ook met 14-3 won van de RDO.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en de jeugd verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws