Verslagen van heren- en dames Landelijke Competitie speelweek 3 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen van heren- en dames Landelijke Competitie speelweek 3

Verslagen van heren- en dames Landelijke Competitie speelweek 3

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek drie van de LaCo. Wat opvalt is dat de favorieten voorafgaande aan de wedstrijden niet altijd de winst binnen haalden.

Heren A
Koploper RDB liep tegen de DONHN tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. In Heerhugowaard werd het 11-6 voor de DONHN dat door de zege de koppositie deelt met de RDB. Ook de FDB deed zeer goede zaken. In en tegen Den Haag (DSWN) wonnen de Friezen met maarliefst 13-4, terwijl zij vorig jaar tijdens de finaledag nog zijn meerdere moest erkennen in de Hagenezen. De DORA wist zijn eerste winst van het seizoen binnen te slepen. Met 12-5 werd de BDC verslagen.

Heren B
Ondanks dat DBMN niet in actie kwam hebben zij de koppositie weten te behouden. Zowel de DVK als de VDO zouden deze bij winst overnemen, maar beide teams verloren. De DVK kreeg met 11-6 klop in Groningen tegen de DVK en de VDO verloor verrassend met 11-6 van de RDO.

Heren C
De DVO deed wel wat er van hun verwacht werd en verstevigde hun koppositie dankzij een 11-6 overwinning op buurman SDC. De DBA klampte aan bij de DVO door een ruime overwinning op de DVS: 16-1. Edwin van Veen, Rolf Regter en Lesley Pater zorgde voor het enige punt aan de zijde van de DVS dankzij winst in de trio.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws