Home Interviews Interview met Martijn Kleermaker de NDB overall ranking kampioen

[Video] Interview met Martijn Kleermaker de NDB overall ranking kampioen

2019-02-03 Dutch Open Darts 2019 zondag Martijn Kleermaker

Tijdens de afsluitende NDB ranking verscheen Martijn Kleermaker voor de dartfreakz camera voor een interview met Merel van Selm.The Dutch Giant uit Harderwijk wist overall NDB rankingkampioen seizoen 2018-2019 te worden.

Tijdens de finale van de afsluitende ranking in Nijkerk wist Kleermaker in de tweede leg van de tweede set al met twee opeenvolgende 180-scores te starten maar miste de zevende dart. In de tweede leg van de derde set was Kleermaker opnieuw op weg naar de perfecte leg na twee keer de maximale 180-score en de triple 20 vanaf 141 miste Martijn de triple 19. De overwinning met ruim 100 gemiddeld ging naar Luc Peters die 2-1 in sets won in een geweldig duel.

Vorig jaar won Kleermaker voor het eerst de overal titel die hij dit seizoen wist te prolongeren. ‘Dit is waar je het voor doet, je gaat de ranking af om uiteindelijk op nummer een te staan. Ik wil laten zien wat ik in mijn mars heb, mijn doe is natuurlijk goed te presteren in Frimley Green het BDO World Championship’ aldus Kleermaker.

Hieronder het volledige interview wat Merel van Selm had met The Dutch Giant Kleermaker tijdens de afsluitende NDB ranking in Nijkerk.