Jasper vergroot voorsprong in Premier League Dartpoule Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jasper vergroot voorsprong in Premier League Dartpoule

Jasper vergroot voorsprong in Premier League Dartpoule

De vierde speelweek van de Premier League of Darts is gisterenavond weer gespeeld en liet weer zich van spreken met een recordgemiddelde van maar liefst 117.35. Raymond van Barneveld wist zijn eerste partij winnend af te sluiten in een spannend duel met Andy Hamilton. James Wade wist met een minimaal verschil de winst te pakken op Kevin Painter en Gary Anderson boekte een monsterscore van 8-1 op de huidige wereldkampioen Adrian Lewis.

Voor alle uitslagen en wedstrijdverslagen van de vierde speelweek van de Premier League verwijzen we je graag naar dit artikel.

Inmiddels zijn deze uitslagen weer verwerkt in de dartpoule en de koploper van vorige week, Jasper, blijft ruim aan kop. Met 310 punten blijft Jasper de huidige nummer 1, gevolgd door Frank-Jan en Rob met ieder 220 punten in totaal.

De volledige rankingstand is hier te bekijken.

Vergeet niet om uiterlijk woensdag 23:59 uur jouw voorspelling voor de aankomende speelweek in te vullen of aan te passen op deze pagina.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws