Dutch Darts Masters in Nuland gewoon toegankelijk voor publiek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dutch Darts Masters in Nuland gewoon toegankelijk voor publiek

Dutch Darts Masters in Nuland gewoon toegankelijk voor publiek

Van 26 tot en met 28 oktober wordt in het hotel Van der Valk te Nuland de Dutch Darts Masters oftewel de vijfde European Tour gehouden. Bij Dartfreakz.nl komen veel vragen binnen over dit toernooi en uit de vragen kunnen wij opmaken dat er nog veel onduidelijkheid en verwarring heerst over dit toernooi. Men vraagt zich voornamelijk af of het hier wederom om afgeschermde vloerpartijen gaat die in het verleden ook in Nuland werden gespeeld en niet toegankelijk waren voor het grote publiek.

De Dutch Darts Masters betreft geen afgeschermd vloertoernooi, maar de vijfde Europese Tour waarbij de partijen op podia worden gespeeld en open zijn voor het publiek. Het gaat om dezelfde tour zoals de vier voorgaande edities in Oostenrijk, Berlijn, Düsseldorf en Stuttgart.

Op vrijdag 26 oktober worden de eerste rondes s'middags en s'avonds op een hoofdpodium en op een tweede podium gespeeld. Op deze dag zal alleen het hoofdpodium voor het publiek geopend zijn. Op zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober wordt er alleen nog op het hoofdpodium gespeeld. Op deze dagen is het hoofdpodium ook open voor het publiek. Op zaterdag worden de tweede rondes gespeeld, verdeeld over een middag- en avondsessie. Op zondagmiddag worden de derde rondes gespeeld en de kwartfinales, halve finales en de finale worden op de zondagavond afgewerkt.

Er doen 64 spelers mee. De top 32 van de wereld met onder andere Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen en Kim Huybrechts zijn geplaatst en zullen in Nuland aanwezig zijn. De overige 32 deelnemers komen uit diverse kwalificatietoernooien.

Kaarten voor de Dutch Darts Masters zijn te verkrijgen via www.pdc-europe.net zoals we al in dit artikel aangaven. Wees er snel bij!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws