15 Jaar vrijwilligerswerk levert Jos Megens Zilveren Draagspeld op Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

15 Jaar vrijwilligerswerk levert Jos Megens Zilveren Draagspeld op

15 Jaar vrijwilligerswerk levert Jos Megens Zilveren Draagspeld op

De Beuningenaar Jos Megens heeft vrijdagavond de Zilveren Draagspel opgespeld gekregen door de lokale burgemeester Carol van Eert. Megens krijgt de gemeentelijke speld voor zijn jarenlange inzet voor de Rivierenland Darts Bond. Al vijftien jaar lang is Jos Megens als vrijwilliger actief voor de Darts Bond Rivierenland.

De 50-jarige Beuningenaar doet met name veel voor de jeugd. Zo organiseert hij veel toernooien en traint hij de allerjongsten in het darten. Daarnaast is hij actief in de wedstrijdleiding van Rivierenland Darts Bond en doet hij veel voor de rankingcommissie. Dat wil zeggen dat hij samen met anderen een toernooiencylcus op poten zet waarbij senioren wedstrijden in het buitenland kunnen bezoeken en soms zelf mee mogen doen. Het gaat om senioren die eerder al veel in eigen land wonnen.

De Zilveren Draagspeld werd vrijdagavond in de Vrijboom in Beuningen uitgereikt aan een totaal verraste Megens. Hij wist, zoals gebruikelijk met onderscheidingen, nergens van.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws