Vincent Kamphuis wint het Pirates Jaegermeister Open 2012 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vincent Kamphuis wint het Pirates Jaegermeister Open 2012

Vincent Kamphuis wint het Pirates Jaegermeister Open 2012

De derde zondag van september is inmiddels in veler agenda een vaste datum voor een bezoek aan de Harmelense dart vereniging The Pirates. Onder leiding van voorzitter Paul Derks werd er zondag 16 september weer op hoog niveau gedart aan de Uithof in Harmelen.

Dit jaar ging Vincent Kamphuis er bij de heren met de hoofdprijs van €750,- vandoor en zijn vriendin Natasja Bonhof eindigde als derde bij de dames. Zij ontving het bedrag van €50,-. Kamphuis was ook goed voor de hoogste finish van 161. Voor deze prestatie ontving hij €150,-.

Het totale prijzengeld bedroeg meer dan €3000,- voor de 1e t/m 16e plaats winnaarsronde heren, de 1e t/m 8e plaats in de verliezersronde heren en de de 1e t/m 4e plaats in de damespoule. Bij voldoende dames zou er ook nog een verliezersronde georganiseerd worden en de prijzen daarvoor zullen worden samengesteld door de plaatselijke slijter. Tevens was er een prijs voor de hoogste finish.Voor de winnaar bij de heren lag er €750,- euro te wachten, voor de beste dame is was er €250,- euro te verdienen.

Een leuke pot met prijzengeld en vaak leuke en bekende deelnemers maken het Pirates Jaegermeister Open tot een erg leuk toernooi. Vorig jaar nog wist Michael van Gerwen in de finale van Jelle Klaassen te winnen. En bij de dames ging de titel naar de kersverse winnares van de Champions League Of Darts Aileen de Graaf.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws