Voorbeschouwing op nieuwe speelweek LaCo & SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op nieuwe speelweek LaCo & SuperLeague

Voorbeschouwing op nieuwe speelweek LaCo & SuperLeague

Vandaag staat de volgende speelweek op het programma voor de Landelijke Competitie (LaCo) en de SuperLeague (SLN). Hieronder een korte voorbeschouwing.

LaCo Heren
In poule a kunnen twee teams een belangrijke stap zetten richting de play-offs. Koploper DONHN neemt het namelijk op tegen nummer 3 DBA, terwijl de huidige nummer 2 DVS, nummer 4 FDB op bezoek krijgt. De laatste wedstrijd in poule A gaat tussen de DVK en DOGD. In poule B lijkt het erop dat DBMN en DSWN strijden voor hun laatste kans. Dit weekend moet er gewonnen worden, anders wordt het verschil met de bovenste teams waarschijnlijk te groot. DSWN gaat op bezoek bij de VDO, terwijl DBMN afreist naar Den Bosch voor de wedstrijd tegen de BDC. De laatste wedstrijden bij de heren gaat dit weekend tussen de RDB en DBBR.

LaCo Dames
In poule a zijn de dames van de DONHN nog ongeslagen. Dit weekend nemen zij het op tegen de DBA. Zal de DBA als eerste weten te winnen van de DONHN? Nummer twee DOGD is dit weekend vrij, maar voor de DVS en FDB staat er een hele belangrijke wedstrijd op het programma. In een onderlinge wedstrijden strijden zij voor een noodzakelijke overwinning in de strijd om de play-offs.
In poule b is DBMN nog ongeslagen, dit weekend nemen zij het op tegen rode lantaarndrager DID, terwijl koploper DBBR, met al 5 gespeelde wedstrijden, het opneemt tegen nummer 3 RDB. DSWN is dit weekend vrij.

Hoofdklasse
Koploper Café De Dissel reist deze week af naar Café Sante Leiden en ziet dat achtervolgers Bosgenoegen en Oranjebar elkaar treffen in Mariahout. In Friesland strijden de nummers 4 en 5 tegen elkaar, Team Winsum Sneek ontvangt DKE RW Repair. De laatste 2 wedstrijden mogen er ook zijn. ‘t Vrijthof Allstars ontvangt de buren de Dartshop voor de Brabantse Derby. En de laatste wedstrijd is een echte degradatiekraker, Twenty Six Urk en Fanatics Weert, moeten beide winnen in de strijd om degradatie. Wie van de 2 houdt aansluiting met de veilige 7e plaats?

Overgangsklasse A:
De topper van de week is in Groningen, waar nummer 2 Nitro Darts koploper Legend Reen Sneek ontvangt. Café Kremer en Vostars United zijn in de achtervolging op de koplopers en spelen dit weekend tegen respectievelijk SLT De Planeet en Holthuis. De Schout/Kluin Schilderwerken ontvangt de Makkers van Wilma en ten slotte gaat Toornsmit op bezoek bij De Moriaan.

Overgangsklasse B:
Koploper Vrijbuiter Superleague reist af naar Oss om tegen Parkervloermeesters te spelen, terwijl nummer 2 Xtreme Sport Tilburg thuis Dart Team Klumpke ontvangt en nummer 3 Dart Team Venlo op bezoek gaat bij de buren in Geleen, waar De Reunie – Adroparket de gastheer zal zijn. De Stam Winterswijk speelt thuis tegen de Burgemeester en Dartcafe Nouveau ontvangt SL Het Geveltje.

Overgangsklasse C:
In poule C staat een echte derby op het programma. In Barendrecht neemt Sonny’s Darts/Agnes & Schier het op tegen koploper Agnes en Schier Barendrecht, terwijl achtervolger Superleague Rotterdam afreist naar Heerhugowaard, waar PrimaDarts hun zal ontvangen. DZJ Hippo Hilversum speelt uit tegen De Ganzerik en Oranjestad United ontvangt 8-eraf Amsterdam. De laatste wedstrijd is in Goes waar ZDF Sport Pub het opneemt tegen DV Double Bull Spakenburg.

Tekst: NDB en Marko Bok

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws