Home Nederland Hoofdnieuws Voorbeschouwing op SuperLeague en LaCo jeugd en senioren

Voorbeschouwing op SuperLeague en LaCo jeugd en senioren

Een mooi en druk competitieprogramma vandaag. Er staan wedstrijden op het programma in de LaCo senioren en de SuperLeague. Hieronder blikt de Nederlandse Darts Bond vooruit.

LaCo
Bij de heren speelt verdedigend kampioen DBBR een uitwedstrijd tegen de DVK. In dezelfde poule A reist de Venlose Darts Organisatie af naar Friesland voor de wedstrijd tegen de FDB. In poule B gaat de RDB de laatste strohalm proberen te pakken met het oog op de play-offs. Zij spelen uit tegen de DBA dat tweede staat.

Bij de dames een mooi affiche: de nummer één DSWN speelt tegen de nummer twee VDO. De wedstrijd eerder dit seizoen tussen beide teams ging met 6-5 naar de VDO. Nummer drie DBBR speelt in poule A uit tegen de DVK en de FDB ontvangt de dames van DVS. In poule B speelt de DBA thuis tegen RDB en gaat DOGD op bezoek bij de SDC. De wedstrijd tussen de DONHN en de RDO is uitgesteld.

SuperLeague
De SuperLeague competitie is toe aan speelronde 14. In de hoofdklasse gaat nummer één Bosgenoegen op bezoek bij de Fanatics en speelt nummer twee Oranje Bar thuis tegen DKE RW Repair. Twenty Six ontvangt de Zwaantjes en Team Winsum gaat op bezoek bij Café Kafé. Tenslotte een duel tussen de nummers negen en tien van de ranglijst: Racketcentrum Terneuzen vs Xtreme Sport. 

Het is spannend in overgangsklasse A. Op dit moment vooral tussen The Legend en de Dissel die precies gelijk staan qua aantal punten. The Legend ontvangt morgen Café op de Hoek en De Dissel speelt thuis tegen Toornsmit. Nummer drie de Makkers van Wilma gaan op bezoek bij de Schout en Status Bar krijgt de Moriaan op bezoek. De laatste wedstrijd in deze klasse gaat tussen Kremer en de Planeet.

In overgangsklasse B gaat koploper Red Alert het opnemen tegen de nummer vijf ’t Haspeltje. Dart Team Venlo gaat op bezoek bij Oranjestad en Hemeco ontmoet Vrijbuiter. Nouveau speelt thuis tegen de Dorpsherberg en FF naar Steef ontvangt ’t Pleintje.
8-eraf Amsterdam staat derde in overgangsklasse C met slechts twee punten achterstand op koploper Agnes & Schier. 8-eraf ontvangt de koploper morgen en gaat hen dus bij winst voorbij. Nummer twee Dartshop Leiden zou de lachende derde kunnen worden van het weekend. Zij spelen thuis tegen de nummer laatst Double Bull. Merwehof neemt het thuis op tegen de Schot en Sonny’s Darts gaat op bezoek bij de Wyck. De laatste wedstrijd van het weekend gaat tussen Flora Bar en Prima Darts.

Voor het complete programma en alle statistieken, waaronder de singleklassementen, verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.