Home Nederland Hoofdnieuws Voorgenomen datum GNK is zondag 9 januari 2011

Voorgenomen datum GNK is zondag 9 januari 2011

CoRaymondWinnenPDCWorldCup2010

De Nederlandse Darts Bond heeft zondag 9 januari gekozen als voorgenomen datum voor de Gesloten Nederlandse Kampioenschappen (GNK). Begin volgende week hopen we dit definitief te kunnen bevestigen. Noteert u 9 januari natuurlijk wel alvast in uw agenda.

 

De GNK werden 19 december j.l. wegens de weersomstandigheden afgelast. Het is vanzelfsprekend van belang dat de afsluitende kampioenschappen voor de eerste ranking van het nieuwe seizoen 2011 plaats moeten vinden. Alle mogelijkheden in januari zijn kritisch bekeken, waarna de 9de als enige optie overbleef. In dit weekend worden tevens de halve finales en finale van de Lakeside 2011 gespeeld. Mocht de prachtige situatie zich voordoen dat Nederlandse spelers nog steeds in Engeland actief zijn, zal hiervoor een passende regeling geformuleerd worden ten aanzien van de rankingpositie, PromoPinPoints en Nederlandse selectie.

 

Voor een aantal betrokkenen en spelers zal deze nieuwe datum wellicht niet uitkomen. We vragen uw begrip voor de ontstane situatie, de Nederlandse Darts Bond hecht ontzettend veel waarde aan de GNK en wil voorkomen het evenement definitief te moeten cancellen.