Voorinschrijven voor toernooi bij Zaal Maenen kan tot zondag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorinschrijven voor toernooi bij Zaal Maenen kan tot zondag

Voorinschrijven voor toernooi bij Zaal Maenen kan tot zondag

Op dinsdagavond 20 oktober zal er een groot open toernooi worden gespeeld o.a. topspelers als Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, Vincent van der Voort, Benito van de Pas, Jerry Hendriks en Ryan de Vreede. Er is plaats voor 256 spelers en er wordt tot 160 deelnemers gespeeld in poules waardoor je verzekerd bent van meerdere wedstrijden en de kans maakt om tegen één van de topspelers uit te komen. Bij meer dan 160 deelnemers wordt er direct knock-out gespeeld.

De locatie waar dit toernooi zal plaatsvinden is Zaal Maenen in Valkenswaard. Op dinsdag 20 oktober zal om 17:30 uur de zaal open gaan en om 19:30 uur zal het toernooi aanvangen.

Voorinschrijven kan tot 18 oktober via een e-mail aan [email protected] en kost 12,50 euro per persoon. Inschrijven aan de zaal kan tot 30 minuten voor aanvang, mits er nog plaats is, en kost 15 euro per persoon.

Voor het publiek is de zaal toegankelijk voor 7,50 per persoon en deze kaarten zijn ter plekke verkrijgbaar.

Update 10:15 uur: Om teleurstelling aan de deur te voorkomen is het mogelijk om toegangskaarten te bestellen/reserveren via hetzelfde e-mailadres.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws