Home Nederland Hoofdnieuws Vooruitblik op SuperLeague speelweek 13 en de Play-offs

Vooruitblik op SuperLeague speelweek 13 en de Play-offs

Zaterdag wordt de 13e speelronde van de SuperLeague gespeeld. Ook beginnen de SuperLeague play-offs voor seizoen 2019-2020. De Nederlandse Darts Bond blikt vooruit.

Hoofdklasse
Bosgenoegen heeft een gat van vijf punten op nummer twee Twenty Six. De koploper gaat op bezoek in Den Haag bij De Kleine Eik en Twenty Six speelt uit tegen Winsum. Nummer drie Oranje Bar gaat op bezoek bij hekkensluiter Xtreme Sport en Café Kafé ontvangt de Fanatics. In Eindhoven neemt H&S de Zwaantjes het op tegen RCT.

Overgangsklasse A
Koploper Legend gaat op bezoek bij SLT de Planeet. De Dissel staat twee punten achter en gaat op bezoek bij Café de Schout. De Moriaan gaat thuis spelen tegen Kremer en in Appingedam speelt op de Hoek tegen Toornsmit. Tenslotte gaat Status Bar op bezoek bij de Makkers van Wilma.

Overgangsklasse B
Het kampioenschap in deze klasse lijkt te gaan tussen Red Alert, Hemeco en Dart Team Venlo. De koploper Red Alert speelt uit tegen Nouveau en Hemeco ontmoet FF naar Steef. Dart Team Venlo krijgt ’t Haspeltje op bezoek. De Dorpsherberg speelt thuis tegen Vrijbuiter en in Stampersgat treft ’t Pleintje Oranjestad uit Breda.

Overgangsklasse C
Ook in deze klasse is het spannend in de top drie. Agnes & Schier, Dartshop Leiden en 8-eraf Amsterdam ontlopen elkaar weinig. Koploper Agnes & Schier speelt morgen een thuiswedstrijd tegen Double Bull. Dartshop Leiden gaat op bezoek bij Flora Bar en 8-eraf Amsterdam vertrekt naar Zaandam voor de wedstrijd tegen de Schot. Sonny’s speelt thuis tegen Merwehof en de Wyck gaat op bezoek bij Prima Darts.

Play-offs
Morgen starten de play-offs voor nieuwe teams die zich gaan proberen te plaatsen voor de overgangsklasse in seizoen 2019-2020. Meer informatie, waaronder het speelschema, vindt u hier.

Dit zijn de knock-out wedstrijden die morgen op het programma staan:
Team de Kei (Hoogezand) – Status Bar 2 (Veendam)
Buurmannetjes (Goor) – Memory Almelo
De Zware Jongens (Purmerend) – De Zware Jongens XL (Hilversum)
Texsaloon Shooters (Ermelo) – Havendarters Harderwijk

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.