Vrijdag het Oranjebar Feestweekend Darttoernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vrijdag het Oranjebar Feestweekend Darttoernooi

Vrijdag het Oranjebar Feestweekend Darttoernooi

De voorinschrijving voor het volgende dartspektakel bij de Oranjebar is geopend. Tijdens de zomerfeesten in Mariahout kunnen de dartspelers hun hart weer ophalen op tijdens het .

Het houdt niet op met evenementen en dus ook darttoernooien in Mariahout. Deze zomer heef carnavalsvereniging De Heikneuters het voortouw genomen om zomerfeesten te organiseren in Mariahout en daar vormt het mooi gerenoveerde Oranjeplein natuur het middelpunt.

Een van de beste dartcafe’s van Nederland is daar direct bij betrokken en natuurlijk plakt de Oranjebar daar een dartspektakel aan vast. Op vrijdag 15 juli krijgen maximaal 48 dartliefhebbers weer de kans om te strijden voor een hoofdprijs van gegarandeerd €300,= Daarnaast zal ook het inschrijfgeld als prijzengeld worden verdeeld.

De wedstrijdleiding van het H&S-Oranjebar toernooi zal wederom in handen zijn van SteenDarts waardoor er begonnen zal worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaarsronde en een verliezersronde met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De inschrijving voor het toernooi van vrijdag 15 juli 2022 kan tot op de dag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

Zoals iedereen van de Oranjebar gewend is zal het aantal deelnemers (maximaal 48) en bezoekers van dit evenement allen kunnen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws