Wattimena voorkomt tweede OSR dagzege op rij voor V/d Zande Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wattimena voorkomt tweede OSR dagzege op rij voor V/d Zande

Wattimena voorkomt tweede OSR dagzege op rij voor V/d Zande

Speeldag zeven van de Oranjebar Super Ranking bracht 16 deelnemers naar Mariahout die een plaats op de finaledag en een van de TPC-Wildcard wilde grijpen.

Onder de deelnemers bevonden zich vijf dames waarvan twee zich wisten te plaatsen bij de acht spelers die naar de kwartfinale gingen. Marjolein Nooijens en Lincy Gloudemans kregen hierin gezelschap van Jermaine Wattimena, Gian van Veen, Joey Verhagen, Oswin Streden en de finalisten van afgelopen week, Levi Frauenfelder en Davy van der Zande. Van dit groepje bleven Jermaine, Levi, Davy en Gian over voor de halve finales die vervolgens beide in een 4-1 overwinning zouden eindigen in het voordeel van de latere finalisten Davy en Jermaine.

Alvorens dat deze twee kanonnen tegenover elkaar stonden was het natuurlijk eerst tijd voor de finale van de verliezersronde, Hierin stonden Karsten Boelens en Kees Kuijl tegenover elkaar en de beide kemphanen maakte er een mooi spektakel van in de jacht op de troostprijs. Die ging uiteindelijk naar Kees Kuijl die de troostfinale met 2-4 wist te winnen.

De grote finale die vervolgens aan het aanwezige publiek werd voorgeschoteld was er weer een om van te smullen. Beide meervoudige finalisten kennen elkaar goed en probeerde dan ook voortdurend te profiteren van de weinige fouten die de ander maakte. Het werd dan ook een wedstrijd over de maximale aantal legs waarin geen van beiden voor elkander onderdeed en Jermaine aan het langste eind trok. Met 5-4 ging de dagzege naar Jermaine en bleef voor Davy de Runner Up positie over.

Uitslag kwalificatie dag 07: 1. Jermaine Wattimena 2. Davy van der Zande 3. Levi Frauenfelder en Gian van Veen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 15 mei 2018 wordt de achtste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws